4party Магазин 4party — Все для праздника. Товароы для праздника и тематических вечеринок. Быстрая доставка, гарантия качества.
проспект 40-летия Октября (Голосеевский) 126, корпус 1 (044) 384-33-84 Украина Киев
(093) 662-77-94

(067) 350-55-33

(050) 135-51-29

(044) 384-33-84

254638 клиентов купили товары

Магазины

График

Телефоны
Все для праздника »Всё о праздниках »Козацькі розваги

Козацькі розваги

(Голосов: 10, Рейтинг: 5)
24.02.2015

Влаштовуючи традиційні вечорниці, перш за все потрібно попіклуватися про конкурси для української вечірки. Веселощі та гарний настрій вам забезпечать справжні козацькі розваги.

Козацький бій

Реквізит: яйця (по два на одного учасника), поліетиленові пакети.

Учасники: чоловіки в парній кількості.

Кожному гравцю спереду чіпляється пакет з двома яйцями так, щоб він звисав між ногами. Хлопці стають напроти один одного, розтавляють ноги і трохи присідають.

Суперники починають бій яйцями. Той, у кого розбивається реквізит, вибуває. Далі проводиться півфінал, фінал. Перемагає чоловік, у якого вціліло хоча б одне яйце.

Козацькі розваги - фото 1 | 4Party

Лист султану…

Реквізит: папір, ручки.

Гостей ділимо на рівні команди. Кожній видається папір та ручка. Завдання – написати листа у стилі запорізьких козаків до султана, але дотримуючись цензури. Писати можна до Путіна, президента, іншої команди.

Чи ми ще тверезі

Учасники: бажаючі гості вечірки різної статі.

Гравцям пропонують сісти на стільці якомога зручніше та накривають всіх однією ковдрою.
Завдання - добре обдивитись одне одного, і зняти з себе те, що у них є спільного.
Гра закінчується тоді, коли хтось здогадається зняти ковдру.

Звари куліш

Реквізит: дві ємкості з водою, дві порожні посудини та дві ложки.

Гостей ділимо на дві рівні команди. Біля кожної команди - ємкість з водою, а на протилежному кінці залу – порожня посудина. Перший учасник набирає ложкою воду, біжить до порожньої чаші та наповнює її водою, повертається до команди, передає ложку наступному. Виграє команда, у якої більше води потрапило до пустої ємкості.

Люлька

Реквізит: люлька великих розмірів, в якій записки із завданнями.

Учасники передають люльку по колу, витягають фант та виконують те, що там написано. Приклади завдань – заспівати народну пісню, розказати вірша, станцювати гопак, поцілувати сусіда справа, прочитати скоромовку з цукерками в роті і т.п.

Ворожіння з хустинкою

Реквізит: хустинка.

Дівчина бере хустинку так, щоб усі кінці були затиснуті у неї в руці. Хлопець бере за один куточок, дівчина обирає собі інший а потім разом починають тягнути кожен в свій бік. Якщо вони потягнули за протилежні куточки хусточки, то вийшов трикутник – значить, є симпатія. Дівчина цілує хлопця в щічку. Якщо хлопець і дівчина потягнули за сусідні куточки, то утворився прямокутник – значить, любові немає, і дівчина продовжує гру.

Б’ю ляха…

Реквізит: мішок з різними дрібничками (ложки, вилки, гребінець, нитка або тематична атрибутика).

Завдання - витягнути якусь річ з мішка та розповісти історію про те, як вони з допомогою цього атрибута вони клятих ляхів (бусурманів, москалів) відшмагали.

Козацькі розваги - фото 2 | 4Party

Овочеріз

 Реквізит: 10 ножів, 10 овочів великого розміру (картопля, морва, буряк).

 Учасники: 10 чоловіків.

 Парубків ділимо на дві рівні команди. Кожному гравцю видається 1 ніж та 1 овоч. Завдання командам – вирізати з овочів  літери та скласти слово «ШАБЛЯ». Перемагає найшвидший та найвдаліший карвінг.

Музики

 Гостей ділимо на “диригента” (одна людина) та різні музичні інструменти (решта). Диригент стає лицем до "оркестру", і по  сигналу всі починають грати! Диригент теж має свій інструмент (наприклад, барабан, флейта і т. д.). Кожен учасник грає на  своєму інструменті, але при цьому не зводить очей з диригента. Якщо диригент "переходить" на інструмент іншого  учасника, то той учасник припиняє всі рухи і закриває вуха руками. Решта музикантів повторюють гру диригента. А коли  диригент повертається до свого інструменту, гості теж повертаються до своїх. Отже, диригент "грає" то на своєму, то на  чужому музичному інструменті, а гравці прагнуть уловити його рухи і не помилитися.



Популярные статьи в блоге
1 2 3
Хит продаж
введите ваш
email