Вбрання та образи на Хелловін для дітей

12.09.2019

31 жовтня світ відзначає Хелловін або День усіх Святих. Містичне осіннє свято, яке у багатьох асоціюється зі світильниками-гарбузами, вершником без голови і моторошними історіями.

У Франції цього дня люди ретельно підбирають карнавальні костюми, вбираються в перевертнів, привидів, чаклунів і відьом. Адже можуть виграти приз за найкращий образ!

У нашій країні святкування Хелловін поки що не виражене настільки яскраво. Але ми пропонуємо змінити ставлення до цієї традиції і приділити трохи уваги саме цьому святу!

Для цього не обов'язково вирізати гарбуз, прикрашати оселю павутинням та змушувати дітей ходити до сусідів і вимагати "солодощі або гидоту".

Почніть із костюмів. Правильно підібране вбрання легко перенесе в атмосферу геловінського настрою. Наша стаття про те, як вбратися дітям. Ми розповімо про популярні образи, грим, зачіски, костюми та атрибутику до них.

Костюми для дітей на Хелловін


Діти люблять яскравість у всьому. Починаючи від кольору одягу, закінчуючи емоційними проявами. І кожен дитячий карнавальний костюм, який батьки шили до самого ранку, надовго залишається в пам'яті теплим спогадом!

Тому є сенс постаратися й організувати своїм чадам трохи магії на свято Геловіну!


Вбрання та образи на Хелловін для дітей - фото 1 | 4Party

Звісно, зовсім не обов'язково робити костюми своїми руками всю ніч: їх можна купити або взяти в оренду, а деякі варіанти досить прості в реалізації.

Тож, розглянемо деякі популярні образи для дівчаток, хлопчиків і малюків.


Наряди на Хелловін для дівчаток


Дівчатка з найменшого віку люблять вбиратися! Ми пропонуємо кілька цікавих ідей.


Образ маленької відьми


Популярний костюм серед маленьких модниць. Чому? Він зухвалий, стильний та нагадує дорослий. До того ж, нескладний у виконанні.

Знадобиться чорна сукня, капелюх-ковпак та мітла. А далі – варіації на тему! Ви можете експериментувати з тканиною, довжиною сукні, підкладками чи спідницями.

Вдалою ідеєю "розбавити" чорний колір, наприклад, додавши помаранчевого. З аксесуарів можна використовувати ніс-накладку, маленьких штучних жаб, змій та павуків для сукні, пояс, темні колготки.


Вбрання та образи на Хелловін для дітей - фото 2 | 4Party

Образ янголятка


Для милих і добрих дівчат можна підібрати ніжніший образ - янгола. Адже Хелловін — свято всіх святих, у тому числі світлих небесних створінь.

Знадобиться біла сукня, крильця та обруч-німб. Простору сукню можна обшити білим пухом внизу та на рукавах.

В якості аксесуару підійде штучна маленька арфа, чарівна паличка, білі колготки, стильне взуття, срібний пояс.

Образ принцеси


На Halloween для юних модниць є можливість перетворитися на свою улюблену принцесу з мультфільму чи казки.

Тут немає жодних конкретних рекомендацій, вислухайте фантазії доньки з приводу того, якого персонажа їй хотілося б переодягтися.

Можете вибрати хелловінські кольори - чорний, помаранчевий, коричневий та фіолетовий. Додати атрибутику: чарівну паличку, корону, маску чи віяло.

Образ кішечки


Перетворитися на кішечку хоча б на один вечір — приємно як для дорослих жінок, так і для маленьких дівчаток. Цей персонаж вражає своєю грацією, зухвалістю і одночасно - чарівністю.

Костюм кішки зробити дуже легко. Візьміть чорні лосини, чорний боді, додайте хвіст та вушка!

Можна купити "готове" котяче вбрання, наприклад, комбінезон з білими пухнастими "вставками" на животі та "лапках".

Вбрання дикої кішки приємне тим, що його можна модернізувати на свій смак. Наприклад, надіти спідницю-сітку фіолетового кольору, додати цей же колір на обруч-ушки та на очі в якості тіней.

Взуття підбирайте темне, а для ефектності можна нафарбувати нігті у чорний колір!


Вбрання та образи на Хелловін для дітей - фото 3 | 4Party

Наряди на Хелловін для хлопчиків


А тепер давайте розбиратися, що більше підійде хлопцям.


Образ пірата


Зухвалий, дикий і стильний — чому б не перетворитися на владику морів та океанів у ніч Хеллоуїна?

Знадобляться: темні штани, тільник або світла сорочка широкого крою, жилет із застібками, бандана або піратський капелюх.

Аксесуари до костюма: шабля, пояс, сережки у вухо, пов'язка на око або навіть штучний папуга.

Що старша дитина, то більше дрібних елементів можете додавати в образ.

Образ вампіра


Хеллоуїнська класика жанру: кровожерливість, містичність, страх. Вампіри часто лякають дітей, але водночас ваблять. Якщо вашому синові до душі вампіри, спробуйте це вбрання ідеально для Дня всіх Святих.

Костюм нескладно зробити своїми руками: чорні штани, біла сорочка та довгий чорний плащ. Можна використовувати як плащ довгий мамин кардиган! Також продаються готові вбрання.

З "вампірських" аксесуарів відмінно підійдуть: сірий або бордовий жилет, білі рукавички, червоний пояс і високий комір. Купуйте пластикові щелепи з іклами та навчіть дитину мисливському погляду!


Вбрання та образи на Хелловін для дітей - фото 4 | 4Party

Образ супергероя


Часто для школярів образи супергероїв є еталонними та надихаючими. Чому б не скористатися цим? Наприклад, перетворитися на Бетмена. Цей та інші костюми супергероїв можна придбати в інтернет-магазині 4party.

У костюм входить плащ із капюшоном-маскою, кофта з логотипом та темні штани на гумці.

Можна перетворитися також на Супермена, Людину-Павука або Капітана Америку.

Образ зомбі-мумії


Напевно, один із найпохмуріших, але цікавих образів, який скоріше підійде для апокаліпсису. Костюм бюджетний, але від цього не втрачає своєї ефектності. Знадобляться лише білі смужки будь-якої тканини. Підійдуть навіть еластичні чи медичні бинти.

Суть у тому, щоб обмотати тканиною все тіло та голову майбутнього зомбі. Батькам знадобиться трохи терпіння!

Мотайте щільно, але не дуже здавлюйте кінцівки та шию. Додайте ходу зомбі: злегка пригнуті коліна та лікті. І не забудьте грим!


Вбрання та образи на Хелловін для дітей - фото 5 | 4Party

Костюм для малюка


Якщо вашій дитині менше 8 років, або вона взагалі немовля, краще підбирати більш нейтральні костюми, без жахів та містики.

Для немовляти підійде перетворення в якусь миролюбну тварину. Нехай навіть це не зовсім буде пов'язане з Хелловін. М'який пухнастий костюм дракончика чи кішки – чудові варіанти!

Головне, щоб дитині було комфортно.

Грим та зачіски


Макіяж та зачіски лише додадуть “сили” для обраного вбрання. Тому вони мають значення.


Вбрання та образи на Хелловін для дітей - фото 6 | 4Party

Давайте розберемо на прикладах костюмів, що до чого підійде:

  • Для молодої відьмочки чудово підійде підвести очі темним олівцем, на щоки нанести імітацію сажі, а губи нафарбувати чорним; для образу ангела потрібно мінімум макіяжу: хіба що підрум'янити щічки. Волосся краще зібрати в хвіст або косу, щоб вони не заплуталися в обручі-німбі;

  • Принцесам нанесіть яскравий макіяж: підкресліть очі блискітками, нафарбуйте губи. Можна зробити тематичний грим під обраного персонажа;

  • для кішечки грим просто обов'язковий! Намалюйте малюку чорний трикутний носик, тонкі вуса, підрум'яніть щоки;

  • для піратів підійдуть намальовані вуса і маленька борідка, а також підведені чорним очі;

  • Для вампіра підійде бліда шкіра, обведені чорним кольором очі, імітація крові в куточках рота. Волосся можна укласти або "підняти" за допомогою спеціального гелю;

  • Для супергероїв важливий символізм, наприклад, можна намалювати логотип обраного супергероя на щоці;

  • зомбі обов'язково знадобиться грим для реалістичності образу. Суміш зеленої та білої аквафарби на обличчя та руки – чудовий варіант. Біля очей додайте темні кола. З зачіскою морочитися не доведеться, оскільки волосся буде приховане під тканиною. Але, навіть якщо й ні - можна просто розпатлати волосся.


Де придбати атрибутику?


Святкування Хеллоуїна – трохи екзотичний, але веселий захід. Для цього свята потрібні не лише тематичні костюми, а й інша атрибутика: для декорації приміщення, сервірування столу, аксесуарів до костюмів.

Всі складові Хеллоуїн зібрані в інтернет-магазині 4party! У нас є все необхідне:


Наші менеджери радо допоможуть вам замовити атрибутику індивідуально під свято.

У нашому магазині широкий вибір, приємні ціни та швидка доставка. Києвом — кур'єром, Україною — поштовими службами.

Придбати можна в один клік на сайті! Поспішайте, 31 жовтня незабаром!