💙💛 Друзі! Ми працюємо 💙💛
RU

Ідеї ​​для фотосесії з повітряними кулями: як вибрати атрибути, створити настрій та кадри

Найяскравішим, таким, що запам'ятовується, і улюбленим як для дітей, так і для дорослих, декором для будь-якого свята є повітряні кулі. І якщо раніше це були просто круглі або овальні кульки класичного жовтого, зеленого, червоного та синього кольорів, то зараз різноманітність форм, матеріалів та кольорів просто зашкалює. Завдяки такому асортименту латексні повітряні кулі стало модно використовувати для декорування не лише свят, а й фотозйомок.


Ідеї для фотосесії з повітряними кулями

У цій статті ми вам пропонуємо найцікавіші ідеї для фото з кулями. Вони можуть бути як звичайним декором, так і спеціальним інвентарем, який дозволяє оживити фотографію та зробити її оригінальною.

Привід для фотосесії

Рідко буває, що фотосесія відбувається просто без жодного приводу. Найчастіше люди хочуть зробити професійні яскраві фотографії на честь певної урочистості чи події. Найбільшою популярністю користується фотосесія з кулями в студії або на вулиці з наступного приводу:

  • весілля або його річниця;
  • День народження дитини;
  • ювілей у дорослого;
  • фотосесія для вагітної жінки;
  • гендерна вечірка;
  • романтичне побачення;
  • перше фото новонародженого.


фотосесія для вагітної жінки

На весільних фото кульки створюють романтичний настрій. На фотографіях новонароджених вони виглядають ніжно та мило. Фото з Дня народження з декором із надувних кульок виглядають яскраво, весело та задерикувато. А на фотосесії вагітної вони допомагають передати піднесені почуття жінки та її радісне очікування.

Повітряні кулі — дуже зручний фотоінвентар, адже вони бувають різних кольорів та форм, тому допоможуть реалізувати будь-який задум при організації незабутньої фотосесії з кульками на вулиці або у студії.

Їх можна доповнювати різнокольоровими чи однотонними стрічками, бантами чи гірляндами, а також наповнювати конфетті та мішурою.

Ідеї ​​для фотосесії з повітряними кулями вдома

Якщо запланована фотосесія з кульками вдома або в студії, то для цих цілей підійдуть абсолютно будь-які їх види:

  • латексні та фольговані;
  • наповнені повітрям та гелієм;
  • класичні овальні, круглі та нестандартні форми;
  • окремі кульки, арки, композиції та букети з міні фігур та куль.

Студійна фотосесія з повітряними кулями

Ці аксесуари можна використовувати в фотосесії з кулями в студії наступним чином:

  • кульки одного кольору надути повітрям та розташувати їх на підлозі. У них можна лягти чи сісти, частину можна підкинути над головою. Якщо фото планується з нагоди дня народження, кульки можуть бути різнобарвними. Якщо фотографується вагітна і вона знає стать малюка, то кульки можуть бути рожевими або блакитними;
  • тримати в руках оберемок надутих гелієм куль, підвестися навшпиньки, ніби кулі тягнуть вгору, і підняти вгору голову, спрямувавши погляд на них;
  • з різнокольорових куль зробити арку у вигляді веселки та тримати її над головою;
  • виглядати через оберемки куль, прикріплених до підлоги;
  • тримати в руках оригінальний букет з надувних квітів або квітів, скручених з довгих куль;
  • новонароджений укладається на блакитне покривало, а в ручку йому вкладається стрічки від оберемка різнокольорових кульок. У цьому випадку кульки мають бути надуті повітрям;
  • стояти під аркою із надувних куль. Цей формат підійде для романтичної чи весільної фотосесії з кулями в студії.

Ідеї для фотосесії з повітряними кулями будинку

Якщо фотосесія робиться з нагоди Дня народження дитини в домашніх умовах, кульки можуть використовуватися для декору приміщення.

Їх можна закріпити за спинки стільців всіх запрошених дітей чи оформити ними окрему фотозону. Також, ними може бути декорований окремий стілець-трон для іменинника або ліжечко дитини. Цілий оберемок куль можна прикріпити до плетеного кошика, посадити дитину в неї і зробити фото, ніби вона летить на повітряній кулі.


Святкова фотозона з повітряних куль

Ідеї ​​для фотосесії з повітряними кулями на вулиці

Якщо запланована фотосесія з кульками на вулиці, головне завдання при оформленні фотозони надійно закріпити фотоатрибути, щоб їх не зірвало поривом вітру. Є класичні ідеї для таких фото на природі:

  • тримати на витягнутій руці оберемок куль, який ніби тягне вас у небо. Для такої фотосесії чудовим доповненням буде наявність невеликого вітерця;
  • відпускаєте в небо оберемок куль. Тут важливо, щоб фотограф був професіоналом і зміг швидко з першого разу зробити вдалий кадр або потрібно мати великий запас надутих кульок;
  • із кульок можна зробити тематичні написи або малюнки, наприклад, з нагоди Дня народження використовувати велику надувну цифру та надувних звірят;
  • якщо фотографується одночасно 2 і більше людей, можна розкидати по землі кульки та кількома з них грати в активні ігри – перекидати один одному, підкидати та ловити, просто веселитись та танцювати з ними в руках.

Ідеї для фотосесії з повітряними кулями на вулиці

Фотосесія з кульками на природі буде органічною не лише в оточенні літньої зелені, а й узимку, адже різнокольорові кулі добре контрастують із білим снігом. Оригінально виглядатиме фото із кулями на засніженій галявині.

Кульки – це фото інвентар, який доречно виглядає не тільки на фоні "міських джунглів", але і на природі. Фотосесію з ними можна організувати у лісі, на березі річки, озера, моря і, навіть, у чистому полі. Де б ви її не проводили, у будинку, у студії чи на вулиці, у будь-якому випадку, кульки додадуть фотографіям більше позитиву, зроблять фото яскравими та живими, а подія, з нагоди якої проводилася фотосесія, запам'ятається на все життя.

Повернення до переліку