💙💛 Друзі! Ми працюємо 💙💛
RU

Піратська вечірка для дітей: як зробити свято дитини дійсно захоплюючим

День народження у піратському стилі для дітей – це незабутня подія. Цей варіант вважається одним з найбільш універсальних, оскільки дозволяє провести цікавий захід для дітей різного віку, буквально від 6 до 17 років, та різної статі. Цікаво буде всім, адже недарма парк розваг «Пірати карибського моря» вважається одним із найпопулярніших у світі.


Піратська вечірка для дітей

Плюс у тому, що цікаву вечірку можна провести навіть із мінімальним бюджетом. У цій статті ми розглянемо ідеї для піратської вечірки та наведемо приклад сценарію дня народження у піратській тематиці.

Ідеї ​​для піратської вечірки

Якщо виявити трохи фантазії та правильно організувати планування, ви можете перетворити звичайне святкування дня народження на захоплюючу пригоду на відкритому морі.

Дрес-код

Запропонуйте гостям одягнутися піратами. Але пам'ятайте, що не всі готові витрачатися на карнавальні костюми, тому забезпечте дітей банданами, пов'язками на очі та поролоновими мечами, щоб вони могли носити їх та грати з ними.


Ідеї ​​для піратської вечірки

Подумайте про те, щоб роздати піратські капелюхи або персоналізовані футболки з піратською тематикою як подарунок, щоб кожен відчував себе частиною команди. Додатково подбайте про костюм іменинника. Нарядіть дитину капітаном чи капітанкою. Для цього відмінно підійде великий капелюх з плюмажем, камзол з перев'яззю та мереживним жабо. Обов'язковий атрибут капітана – підзорна труба.

Оформлення кімнати для піратської вечірки

Підготуйте ґрунт для захоплюючої пригоди, прикрасивши зону вечірки предметами у піратській тематиці. Повісьте банери з черепами та схрещеними кістками, повісьте піратські прапори та розкидайте по залі золоті монети та скрині зі скарбами. Подумайте про те, щоб створити піратські атрибути своїми руками, наприклад «корабель» з картонних коробок або великих шматків тканини, а також створіть піратську бухту з картою скарбів. Все для дитячої піратської вечірки ви зможете знайти у нас на сайті за найвигіднішими цінами.


Оформлення кімнати для піратської вечірки

Якщо є можливість, можна пошукати в місті заклад у піратському стилі, особливо вдало виглядатиме кафе чи ресторан у формі корабля. Але додаткове оформлення піратської вечірки все одно стане в нагоді навіть у такому випадку. По-перше, ви можете розмістити його вдома, щоб створити у дитини передчуття свята. А частину забрати із собою для створення особливої ​​атмосфери або роздати дітям як сувеніри.

Крім того, нереально круто виглядатиме піратська вечірка для дітей на природі. Не обов'язково на морі, навіть невеликого озера вистачить, щоб передати атмосферу Тортуги та нестримних піратських веселощів.

Подбайте про ілюмінацію: свічки, ліхтарі в морському стилі стануть чудовим доповненням до антуражу.

Полювання на скарби

Організуйте пошук скарбів, щоб залучити дітей до захоплюючої пригоди. Створіть карту скарбів, використовуйте підказки та загадки, щоб привести маленьких піратів до схованки. Наповніть скрині зі скарбами: смаколиками, маленькими іграшками та предметами у піратській тематиці. Не забудьте про золоті монети. Вони додадуть шарму та антуражу вашій пригоді.


Піратські забави для дітей

Якщо проводите день народження на природі, можна орендувати човни і влаштувати справжню морську естафету. А в квартирних умовах чудово вдасться поєднати пошук скарбів із переглядом тематичного фільму, розбивши його на частини та влаштувавши вікторину.

Піратські конкурси для дітей

Організуйте ігри на піратську тематику, щоб розважити дітей. Можна використовувати такі ігри як: «Приколіть пов'язку до пірата», гра, в якій учасники із зав'язаними очима намагаються помістити пов'язку на око на піратський плакат, або «Кидок гарматного ядра», де діти кидають м'які пінопластові кульки у відра, щоб заробити очки.

Виготовте дошку і покладіть на землю або на низьку височину. Запропонуйте дітям пройти нею, уявляючи, що вони знаходяться над підступними водами. Щоб додати веселощів, підкладіть під неї синю тканину чи повітряні кулі, створюючи ілюзію відкритого моря.

Обов'язково обіграйте тему «Чорної мітки», підмовивши дітей пожартувати з іменинника. Крім того, «чорною міткою» може стати торт, який буде урочисто вручено усіма учасниками свята.

Сценарій дня народження у піратській тематиці

Пропонуємо один зі сценаріїв, який можна адаптувати до локації та масштабу вашого свята.

  • Почніть вечірку із навчання піратів. Навчіть дітей піратської лексики та фраз. Нехай вони потренують свої піратські голоси і зроблять піратські прапори, якщо ви плануєте розбити їх на команди.
  • Познайомте дітей з пошуком скарбів, подарувавши таємничу карту скарбів або проведіть їх через низку підказок та загадок, які ведуть у різні місця, де вони знайдуть шматочки карти скарбів. Наприкінці діти повинні знайти скриню скарбів із чимось приємним. Як варіант для цього можна використовувати і тематично оформлений торт.
  • Під час пошуку скарбів влаштовуйте веселі випробування, щоб перевірити навички піратських дітей. Наприклад, їм, можливо, доведеться вирішувати головоломки чи знаходити заховані предмети. Нараховуйте бали або невеликі призи за успішне виконання кожного завдання.
  • Як тільки скарб буде знайдено, відсвяткуйте його піратським бенкетом. Подавайте закуски на піратську тематику, наприклад, гамбургери з прапором «Веселий Роджер», фігурно нарізані овочі та фрукти, нестандартну піцу та інше. Цікаво оформити навіть звичайну їжу допоможуть різноманітні прикраси на піратську вечірку у мініатюрному форматі: мечі, прапори, черепи. Доповнити солодкий стіл можна тематичними пряниками.
  • Налийте лимонад у велику пузату сулію і напишіть на ній РОМ. Подбайте також про тематичний посуд.
  • Спечіть торт або кекси в піратській тематиці, які будуть прикрашені їстівними скарбами, піратськими кораблями чи черепом та схрещеними кістками. Оригінальним варіантом стане торт у формі корабля або торт-острів із великою кількістю желе. Також можна зробити або замовити торт – бомбу, яка символізує гарматне ядро. Такі торти складаються із цільної шоколадної сфери, яку прийнято розбивати, щоб виявити сюрприз всередині. Діти будуть у захваті від такого інтерактиву.
  • Коли вечірка добігає кінця, роздайте юним піратам сувеніри. Подумайте про такі предмети, як міні-скриньки зі скарбами, наповнені смаколиками, книжки-розмальовки або тимчасові татуювання на піратську тематику. Ці сувеніри послужать пам'ятними подарунками та нагадають дітям про захоплюючі піратські пригоди.

Піратський декор для дитячого свята

Будемо раді, якщо ці ідеї стануть вам у нагоді для створення незабутнього свята. Знайти все для дитячої піратської вечірки ви можете на нашому сайті. Гарантуємо, за мінімальних витрат часу і грошей можна організувати свято, яке матиме шалений успіх!

Повернення до переліку