💙💛 Друзі! Ми працюємо 💙💛
RU

ТОП 10 популярних костюмів на Хелловін з кіно і не тільки

Якщо ви вирішили трошки втекти від буденності та задля психологічного розвантаження влаштувати тематичну «страшну» вечірку напередодні Дня всіх святих, то спробуйте зробити її небанальною.


ТОП популярних костюмів на Хелловін

Для цього потрібно зовсім небагато – відповідний декор, трохи смаколиків, аби задобрити потойбічних створінь, та звісно ж оригінальні костюми, щоб нечисть прийняла вас за свого. Пропонуємо вам ознайомитися з ТОП-10 найпопулярніших костюмів та образів на Хелловін, ідеї яких були взяті з кіно і не тільки.

Венздей Аддамас

Раніше найвідомішим образом для Хелловіну, що обирали дівчата з фільму «Сімейка Аддамсів», була Мортіша Аддамс. Проте, після виходу на екран серіалу «Венздей», пальма першості перейшла до її доньки. Аби повторити цей образ, потрібно одягнути чорний чи смугастий костюм з плісированою спідницею, або чорне плаття з білим комірцем, чорні панчохи та черевики на грубій підошві. Головну роль в цьому образі має зачіска. Якщо ви маєте власне довге чорне волосся, потрібно заплести його у 2 коси та за допомогою гелю ретельно його пригладити, аби було чітко видно центральний проділ.


Образ Венздей Аддамас на Хелловін

Якщо ж ви блондинка, брюнетка чи ваші коси недостатньої довжини, ситуацію завжди допоможе виправити тематична перука з двома кісками з боків, як у Венздей Аддамс. Макіяж має бути «смоукі-айс» з чорною або приглушено-бордовою помадою на губах.

Ідеальним доповненням до костюма стане незмінний супутник героїні - ожила рука на ім'я Річ. Купити таку руку можна на АліЕкспресс, або в магазині 4party.

Харлі Квін та Джокер

Це чудова ідея для парного образу на Хелловін. Якщо ви плануєте йти на вечірку вдвох з партнером та готові відірватися по повній, то костюми цієї парочки відчайдухів саме для вас. Джокер має бути обов’язково у своєму фірмовому фіолетовому костюмі, з зеленою жилеткою та яскравою червоною краваткою.


Харлі Квін та Джокер - створюємо образ на Хелловін

Якщо ж ви прибічник таланту неперевершеного Хоакіна Фенікс, то кольорова гама вашого костюма має бути дещо іншою:

  • костюм – червоний;
  • жилет – жовтий;
  • сорочка – зелена.

Харлі Квін має звісно ж одягнути білу футболку, червоно-синю куртку та шорти, а завершують образ колготки в сіточку та високі підбори. Аби вигляд цієї парочки був довершений, обов’язково придбайте яскраво-салатову перуку для Джокера (або пофарбуйте волосся відповідною фарбою) та білосніжну перуку з синім та рожевим хвостиками для Харлі. Особливу увагу варто приділити гриму, адже без нього складно уявити як головного негідника Готема, так і його супутницю.

Клоун Пеннівайз

Роман короля жахів Стівена Кінга «Воно» був написаний ще у далекому 1986 році. За час існування книги її екранізували декілька разів. Це були й повнометражні фільми, і мінісеріали, але найбільше глядачам запам’ятався образ головного персонажу книги клоуна Пеннівайза у виконанні шведського актора Білла Скарсгарда.


Образ клоуна Пеннівайза на Ґеловін

Повторити цей образ на Хелловін зможе як жінка, так і чоловік. Для цього потрібно мати біле трико з пишним жабо, рюшами та червоними помпонами попереду, а також яскраво червону чи руду перуку. Доповнить вигляд грим з білим обличчям, червоним носом та великим червоним ротом. Також можна купити готову маску клоуна Пеннівайза, якщо ви не хочете морочитися з гримом. В руках цей персонаж може тримати надуту гелієм червону кульку. Це і святково, і відповідає образу.

Маніяк з фільму «Крик»

Починаючи з 1996 року вийшло 6 частин таємничого американського фільму жахів «Крик». Здавалося б, образ маніяка у чорному балахоні та білій масці сам собою не такий вже й страшний, проте він досі навіює страх, тому і став одним з найпопулярніших костюмів на Хелловін.


Образ маніяка з фільму Крик на Ґеловін

Для перевтілення у цього жорстокого і кривавого персонажа достатньо мати чорне плаття-балахон з капюшоном та довгими рукавами та маску, як у фільмі. Доповнити образ допоможе велетенський бутафорський ніж.

Солдат, офіцер чи робітник з фільму «Гра в кальмара»

Щойно вийшов у прокат фільм «Гра в кальмара», то найпопулярнішим образом на Хелловін був костюм гравця – зелений спортивний костюм з номером та білі сліпони. Але час минає і тепер цікавим та загадковим є образ охоронця.


Солдат, офіцер чи робітник з фільму Гра в кальмара

Аби в нього перевтілитися, достатньо одягнути червоний костюм з намальованим колом, трикутником чи квадратом та обов’язково прикрити лице маскою-сіткою. Чорні черевики та чорні рукавички – образ завершено. Також у тематичних Інтернет-магазинах можна купити як готові повноцінні костюми, так і окремо маски цих персонажів.

Відьма

Відьми є у фольклорі практично кожної країни, тому лише від вас залежить, який саме образ обрати. Це може бути старенька бабця шептуха-повитуха з Конотопу чи галаслива ірландська банші в старій хламиді.


Образ відьми - класика на Хелловін

А можете обрати традиційне казкове вбрання для образу відьми – чорне готичне плаття та гостроверхий капелюх, ну й звісно ж, додати антуражу допоможе космата чорна перука та накладний гачкуватий ніс. На шию відьма може начепити різноманітні амулети, пляшечки з зіллям, буси з жаб’ячих та курячих лап та інші чарівні атрибути. Доповнить образ довга мітла чи невеличкий казанок для приготування чарівних відварів.

Санта Муерте

У Мексиці існує окреме свято, під час якого вшановується Свята Смерть, але чому б і на Хелловін не вдягнути її яскравий та неординарний костюм. Це не банальний чорний балахон, маска скелета та пластикова коса, а яскравий образ жінки в традиційному кольоровому мексиканському одязі з великою кількістю квітів вплетених в коси та обов’язково грим на обличчі, який мексиканці лагідно називають «цукровий череп».


Оригінальні образи на Хелловін в стилі Санта Муерте

В цього хелловінського образу є й парний варіант. Чоловіки можуть одягнути класичний костюм трійку та доповнити його яскравою краваткою, циліндром та тростиною, а в лацкані піджака має обов’язково бути причеплена велика квітка. Грим «цукровий череп» теж є важливим елементом чоловічого костюма «Санта Муерте».

Вампір

Упирі, вампіри та вурдалаки – це, мабуть, найперші містичні істоти, про яких ми згадуємо, коли плануємо костюм на Хелловін. Якщо у вас мало часу на обдумування образу, достатньо придбати вставні пластикові зуби з довгими вампірськими іклами. Але якщо ж ви хочете бути оригінальним, спробуйте повторити образ графа Дракули з фільму «Дракула Брема Стокера» у виконанні неймовірного Гері Олдмена.


Образ вампіра чи Дракули - популярний костюм на Ґеловін

Для любителів сучасного кінематографу більш актуальним для наслідування може бути образ Джейн Волтурі з саги «Сутінки». Якщо шукаєте парний образ, то ідеальним варіантом будуть костюми Дракули та його дружин з фільму «Ван Хелсінг». Окрім костюма важливу роль в образі вампіра відіграє грим. Обличчя має обов’язково бути аристократично блідим, а колір очей ви можете змінити за допомогою чорних, червоних чи жовтих контактних лінз.

Гаррі Поттер

В серії фільмів про хлопчика, що вижив, є десятки яскравих та неординарних героїв, вартих того, аби їх косплеїти на Хелловін. Проте, на першому місці за популярністю буде звісно ж образ самого Гаррі Поттера. Костюм хлопчика-чарівника складається з одягу студента магічної академії, светру з нашивкою його факультету, з чорного плаща чарівника та звісно ж з магічної палички. Додатковим аксесуаром може слугувати смугастий червоно-жовтий шарф.


Костюм Гаррі Поттера

Якщо ви хочете бути на Хелловін Гаррі Поттером, але маєте світле волосся, то потрібно придбати чорну перуку з короткою стрижкою. Обов’язково мають бути окуляри в тонкій круглій оправі, а завершальним елементом образу стане намальована на чолі блискавка.

Мертвий орк

Найгірша нечисть в Україні, яка викликає відразу у всього оточення, то звісно ж орк. І якщо ви вирішили вдягнути на Хелловін костюм мертвого орка, то будьте напоготові, що хтось захоче вас прикопати, аби така погань не вешталася по нашій землі. Звісно це чорний гумор, але про всяк випадок в такому костюмі не варто втрачати пильність або виходити на жваву вулицю. Аби вдягнутися як мертва істота з боліт, потрібно знайти костюм зелено-болотянистого кольору, обчіплятися чорно-помаранчевими стрічками та зробити жахливий зомбо-грим.

Доповнити образ допоможе металева каска часів Другої світової війни та муляж унітаза під пахвою. Якщо ж ви забажаєте бути на хелловінській вечірці більш приємним персонажем, одягніть костюм орка з легендарної саги «Володар Перснів». Це теж представник варварського народу, що підкоряється Темному Володарю, проте ці істоти все ж мають миловиднішу зовнішність.

Який би костюм ви не обрали для себе на Хелловін, пам'ятайте, що в Інтернет-магазині 4party ви завжди знайдете необхідні аксесуари для створення потрібного образу. Адже у нас в асортименті близько тисячі тематичних товарів для вечірки в стилі Halloween на будь-який смак, розмір і за прийнятними цінами!

Повернення до переліку