4party Магазин 4party — Все для праздника. Товароы для праздника и тематических вечеринок. Быстрая доставка, гарантия качества.
проспект 40-летия Октября (Голосеевский) 126, корпус 1 (044) 384-33-84 Украина Киев
(093) 662-77-94

(067) 350-55-33

(050) 135-51-29

(044) 384-33-84

254638 клиентов купили товары

Магазины

График

Телефоны
Все для праздника »Всё о праздниках »Вечірка в українському стилі

Вечірка в українському стилі

(Голосов: 10, Рейтинг: 5)
24.02.2015

На хвилі піднесення патріотизму часто влаштовують українські вечорниці. Такий спосіб святкування має свої особливості та специфіку. Адже як і будь-який тематичний захід, вечірка в українському стилі потребує серйозного підходу до організації.

Декорації

Вечірка в українському стилі - фото 1 | 4PartyТак як можна українську тематику умовно поділити на традиційну та сучасну, то відповідно і оформлювати захід треба, відштовхуючись від заданого напряму.


Відновлюючи автентичні святкування, обирайте біло-червоно-чорну кольорову гамму та тематичну атрибутику – рушники, вишиті скатертини та серветки, глиняний та дерев’яний посуд, плетені вироби з очерету та соломи, квіти. Якщо є можливість, розписати стіни або прикрасити їх нитками з часнику, цибулі та перцю. Ще краще, якщо зможете знайти такі предмети інтер’єру селянського житла, як скрині, лави, ткацьке веретенце. В кутку біля столу повішайте образ, прикрасьте його рушниками та запаліть лампадку.

Стосовно сучасного стилю вечірки, то головним мотивом буде жовто-синя кольорова гамма та українська символіка – тризуб, прапор. Можна знайти чимало сувенірів та елементів декору – повітряні кульки, подушки та ін.

Запрошення

Вечірка в українському стилі - фото 2 | 4Party Налаштовувати гостей на тематику вечірки потрібно ще в текстах  запрошення. Можна використати сувої або невеликі аркуші паперу,  прикрашені традиційними орнаментами, квітами. Їх можна загорнути у  мішковину та пов’язати стрічкою або вкинути до пляшки, дерев’яної чи  плетеної ємкості.

 Для сучасних святкувань запрошення можна оформити у вигляді жовто-блакитних сердечок або прапорців.

 Обов’язково вкажіть місце, час та дресс-код, якого треба дотримуватися усім учасникам вечірки.


Костюми

 Традиційні святкування – традиційний одяг. Ідеально, якщо ви маєте усі елементи жіночого (вишиванка, плахта, пояс, чоботи,  віночок або хустина) та чоловічого костюму (вишиванка, шаровари, кушак, шапка, чоботи).

 Але основним елементом все-таки є вишиванка. Прекрасна половина має подбати і про красиві заплетені коси, прикрашені  віночком, квітами чи, хоча б, стрічкою.

Сильна стать необов’язково має відрощувати оселедець на голові, хоча останнім часом мода на нього відновилася. А от вуса будуть справжньому козаку до лиця (можна й бутафорні).

Сучасна вечірка передбачає більш вільний стиль одягу, але у патріотичній тематиці. Вишиванку можна замінити білою сорочкою та поєднати її з джинсами. Свій український образ підкреслять жовто-сині аксесуари – браслети, амулети, прикраси та віночки. Можна і все вбрання обрати у вказаних кольорах. Креатив заохочується.

Вечірка в українському стилі - фото 3 | 4Party Вечірка в українському стилі - фото 4 | 4Party Вечірка в українському стилі - фото 5 | 4Party

Святковий стіл

Вечірка в українському стилі - фото 6 | 4Party Єдине, чим не можна розділяти давнину та наш час, - це традиційні українські страви. Хіба можна відмовитись  від голубчика чи холодцю? А горілочка, чорний хліб з тоненьким шматком сала та огірок – це ж класика!

 Готуйте свої кулінарні шедеври за власними рецептами або спробуйте нові страви. Можна влаштувати конкурс  господинь на найоригінальніше та найсмачніше їство.

 На традиційних урочистостях подавати харчі до столу краще у глиняному посуді. Сервіровка сучасної вечірки  має бути у загальному жовто-блакитному стилі. Для цього можна обрати серветки, скатертини, посуд та столові  прибори відповідних кольорів.

Розваги

 Найцікавіша частина вечору – конкурсна програма. Саме від неї залежать спогади, які лишаться у пам'яті гостей.  Тут в нагоді стануть справжні козацькі розваги та дівочі  забави.

 Вдалих святкувань!



Популярные статьи в блоге
1 2 3
Хит продаж
введите ваш
email