Ідеї ​​карнавальних костюмів для дорослих

10.10.2024

З одного боку карнавальний костюм допомагає перевтілюватися в тих героїв, якими люди хотіли б бути насправді, а з іншого – це просто яскраве вбрання, яке допомагає весело та безтурботно відсвяткувати Новий рік, Хелловін або взяти участь у шаленій костюмованій вечірці. Ідеї ​​карнавальних костюмів для дорослих є абсолютно різні, тому, щоб не заплутатися у всіх доступних варіантах, пропонуємо вам ознайомитися з найпопулярнішими з них та даємо кілька порад щодо вибору.

Новорічна тематика

Вечір напередодні Нового Року та Різдва – це найпопулярніший час для організації карнавалів та костюмованих вечірок. Їх організовують не лише вдома, а й на роботі. Це привід повеселитися та трохи відволіктися від побутової метушні. Костюми на новорічну тематику можуть бути такими:

  • Святий Миколай і всі, всі, всі. У кожній країні є свій чарівний дідусь, який дарує дітям подарунки під святкову ялинку. Ви також можете нарядитись у цього казкового діда та взяти з собою мішок з дрібними сувенірчиками, щоб обдаровувати всіх учасників вечірки. Можна перетворитися на Санта Клауса чи Йоулупуккі. Дівчата можуть вбратися Снігуроньками, сніжинками або милими новорічними ялинками.
  • Казкові персонажі. У казках є безліч зимових персонажів, які будуть доречними на новорічній костюмованій вечірці – Снігова Королева, Кай та Герда, ельфи та олені Санти, сніговики.
  • Герої фільмів та мультфільмів. На Новий рік часто показують "Один вдома", тому можна вбратися в костюм Кевіна або парочки "мокрих" бандитів. Якщо ви любите мультфільми, то можете вибрати будь-який образ з мультика «Холодне серце». У його героїв люблять перевтілюватись і діти, і дорослі.

Ідеї ​​карнавальних костюмів для дорослих - фото 1 | 4Party

Новорічна вечірка може бути тематичною, тоді, при виборі костюма, варто враховувати тематику свята. За аналогією з новорічною тематикою підбираються костюми і на Хелловін. На вечірці на честь цього свята будуть доречними костюми вовкулаків, вампірів, гарбузів, мерців, відомих героїв та антагоністів з кіно, мультфільмів та коміксів, а також відьом та іншого магічно-містичного фолькльору.

Супергерої

Завдяки всесвіту Марвел та DC вибір костюмів супергероїв просто приголомшливий:

  • Бетмен та всі лиходії, з якими він боровся;
  • Супермен;
  • Суперсімейка;
  • Люди Х;
  • Черепашки-ніндзя;
  • Месники та багато-багато інших.

Ідеї ​​карнавальних костюмів для дорослих - фото 2 | 4Party

Ви можете не обмежувати свою фантазію та вбратися у вигаданого супергероя. Це буде весело і обов'язково зробить ваше вбрання найвпізнаванішим на вечірці.

Смішні костюми

Вибір такого костюма обмежує лише вашу фантазію. Наприклад, хлопці можуть нарядитися в казкову принцесу, єдинорога чи Фіону з Шрека – особливо смішно такий костюм виглядатиме на здоровенному бородатому богатирі. Дівчата можуть одягнути вбрання пляшки вина, пачки картоплі фрі або пончика. Також є смішні карнавальні костюми для дорослих, які планують йти на костюмовану вечірку парою:

  • шльопанці;
  • бутерброди (з сиром та шинкою або з олією та джемом);
  • сир та вино;
  • вилка та розетка;
  • замок та ключ;
  • печиво та молоко;
  • яєчня та бекон;
  • зубна фея та зуб.

Якщо ви йдете на свято в компанії з 3 людей, то можна вбратися в камінь, ножиці та папір.


Ідеї ​​карнавальних костюмів для дорослих - фото 3 | 4Party

Костюми з підручних засобів

Щоб створити карнавальний костюм своїми руками швидко для дорослих, можна не витрачати багато грошей, а використати одяг, що вже є вдома, та мінімум святкової атрибутики. Так, для створення костюма ялинки потрібна зелена сукня, дощик та ялинкові іграшки. На подолі сукні можна пришити кілька рядів дощику та розвісити по всій довжині пластикові іграшки. Також легко дівчатам перевтілитися у вампірш, членів сімейки Аддамс та злих відьом. Для цього потрібна довга чорна сукня та макіяж смокі-айс. Завершать образ накладні зуби або гостроверхі капелюхи.

Для хлопців є також безліч швидких образів, які легко створити з одягу, що є вдома:

  • Нео із фільму «Матриця». Для такого образу потрібний чорний костюм та сонцезахисні окуляри без оправи. Аналогічно легко перетворитися на агента Смітта чи Джеймса Бонда; Робот. У кожного в коморі є безліч коробок, з яких за допомогою фарби та блискучого скотчу можна змайструвати чудовий костюм робота; мумія. Для створення цього образу вам знадобиться багато бинтів, трохи часу та допомога друзів, які замотуватимуть вас.

Також легко перетворитися на античних богів. Для цього всього лише потрібне простирадло та велика брошка, яка буде утримувати це простирадло як стародавню тогу. З дроту можна зробити кручені браслети на передпліччя, а на ноги взути звичайні сандалії.

Поради щодо вибору карнавального костюма для дорослих

Обираючи костюми карнавальні для дорослих, враховуйте такі нюанси:

  • Тема вечірки. Якщо це новорічний корпоратив, можна вибрати костюм на Новорічну тематику, але це зовсім не означає, що тільки нею потрібно обмежуватися. Можна прийти і в костюмі супергероя, і античного бога. А от якщо організовується піратська вечірка, то прийти на неї у костюмі Бетмена чи Жінки-кішки буде недоречно.
  • Особистий стиль. Якщо ви у звичайному житті звикли одягати чорно-білу кольорову гаму, а в яскравому одязі почуваєтеся незручно, то не варто знущатися з себе і на вечірці, адже є безліч оригінальних та цікавих образів, які зможуть підкреслити вашу індивідуальність. Костюм повинен добре на вас сидіти, при необхідності його варто вшити або, навпаки, посадити по фігурі.
  • Бюджет. У сучасних магазинах святкової атрибутики є великий вибір костюмів у будь-якому ціновому сегменті. Можна підібрати розкішні ексклюзивні вбрання чи бюджетні варіанти. Якщо фінанси обмежені, костюм можна змайструвати з підручних матеріалів або обійтися карнавальними аксесуарами – капелюх, маска, накладні вуса, борода тощо. Також є варіант орендувати костюм, але варто зауважити, що на Хелловін або в розпал новорічних свят оренда також буде не найдоступнішою за ціною.
  • Час. Чим менше часу залишилося до свят, тим менше залишається на пошуки костюма або створення його з нуля. Чим раніше ви почнете підготовку вбрання, тим більше шансів, що він буде відповідати вашим очікуванням. Якщо ви сподіваєтеся в останній момент орендувати вбрання, будьте готові до того, що потрібного образу може не опинитися в наявності.

Обираючи карнавальний костюм для дорослих головне орієнтуватися на свою фантазію та настрій. Завершити образ допоможуть яскраві аксесуари та тематичний макіяж.

Товари зі статті
Хіти продажу