4party Магазин 4party — Все для праздника. Товароы для праздника и тематических вечеринок. Быстрая доставка, гарантия качества.
проспект 40-летия Октября (Голосеевский) 126, корпус 1 (044) 384-33-84 Украина Киев
(093) 662-77-94

(067) 350-55-33

(050) 135-51-29

(044) 384-33-84

254638 клієнтів купили товари

Крамниці

Графік

Телефони
Все для свята »Все про свята »Що вдягнути на ковбойську вечірку

Що вдягнути на ковбойську вечірку

(Голосів: 11, Рейтинг: 5)
01.12.2018

Вечірка у стилі Дикий Захід відмінно підійде як для дітей, так і для дорослих любителів активних веселощів. До того ж, легко влаштувати її як на природі, так і вдома, а найкраще, мабуть, на дачі, яку досить легко перетворити на справжнє ранчо!




Яскраво та весело пройде корпоратив у стилі вестерн, де співробітники будуть раді приміряти костюми індіанців, ковбоїв, бандитів, романтичних індіанок та фатальних ковбойок, а також, звичайно, місцевого шерифа. Ковбойський стиль настільки демократичний, що таке свято можна організувати практично за будь-якого бюджету.




Можна залучити до процесу виготовлення декорацій друзів, дітей та всіх бажаючих. На ватманах можна намалювати величезні кактуси та плямистих корів, а також вивіски у стилі вестерн. Якщо дозволяє бюджет, роздрукуйте краєвиди прерій, пасовищ або гірських каньйонів і розвісьте в кімнаті чи офісі, - це допоможе замаскувати сучасні предмети меблів або апаратуру задля більшої атмосферності.

Що одягти на ковбойську вечірку?

При необхідності створити ковбойський образ можна без великих витрат. Адже аксесуари на кшталт ковбойського капелюха коштують не так дорого, а сорочка в клітинку та хустина на шию знайдяться майже в кожному гардеробі. Ковбойський стиль легко впізнаваний, а кожна деталь породжує безліч асоціацій, відтворюючи образи та історії, знайомі та привабливі з дитинства.

ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ

Обираючи тематичний костюм:
  • Ви можете обрати для себе сорочку в клітинку, сині потерті джинси та жилет з безліччю кишень. Такий одяг знайдеться практично в будь-якій шафі. Цього буде достатньо, щоби підтримати загальний стиль тематичної вечірки.



  • Якщо ж ви хочете створити образ справжнього крутого ковбоя - добре додати шкіряний капелюх і ковбойську бандану. Широкий вибір цих та інших аксесуарів ковбойського стилю представлений в інтернет-магазині 4party (м.Київ).
  • Незамінним атрибутом справжнього ковбоя є широкий шкіряний ремінь із масивною пряжкою, бажано чорного, рудого або коричневого кольору. Не забудьте повісити на пояс змотану мотузку-аркан, або навіть іграшковий револьвер у кобурі.

ДЛЯ ДІВЧАТ

Дрес код передбачає один із двох варіантів – більш чоловічий, або жіночніший образи.

Для першого підійдуть картата сорочка, джинси, а також бандана або капелюх. Пістолети, томагавки, аркани та інші атрибути вам теж підійдуть. Бандани і шийні хустки знадобляться вам і поза вечіркою, - ці яскраві аксесуари ви зможете носити у повсякденному житті, адже вони здатні оживити та надати родзинки вашому casual образу.

Для жіночного стилю підійдуть сукні з бахромою або ярусні спідниці до підлоги з хвилями, чоботи у ковбойському стилі (найкраще, коричневого кольору), а також блуза з рюшами або спокусливий корсет. Якщо ви хочете повністю перевтілитися в чуттєву індіанку або гарячу ковбойку, приміряйте готові жіночі костюми в стилі Дикий Захід, які продаються в спеціалізованих святкових магазинах.



Доповнить ваше вбрання стильна зачіска. Які ж зачіски будуть доречними на імпровізованому ранчо? Ковбою підійде розпатлане, недбало укладене волосся, індіанцю - довге пряме волосся або навіть панківський ірокез, а дівчатам - заплетені коси. Важливо відчути, що саме найбільше підходить до вашого образу та настрою. Інтернет-магазин 4party пропонує своїм клієнтам якісні перуки індіанців та індіанок, різноманітні прикраси з пір'я та чимало інших аксесуарів для створення аутентичних образів. Для дівчат доречним буде як яскравий макіяж, так і його повна відсутність. Оптимальним, мабуть, буде легкий рум'янець і виразний погляд з-під густих вій.

Вбрання готові. Як розважатимемося на ковбойському святі?

Для корпоративу або ковбойської вечірки для дорослих підійде багато ігор. Запропонуйте гостям позмагатися у:

Влучності

Повісьте просту ціль або роздрукуйте фото «бандитів», а поруч фото мирних жителів, музик та шерифа. Ковбої можуть кидати дротики по цілях, самостійно або у парі зі своїми супутницями, що зробить гру ще цікавішою.

Швидкості

Влаштуйте біг із перешкодами! Або ж нехай чоловіки будуть конями, а дівчата вершниками. Чия пара швидше дістанеться фінішу – та й перемогла.

Везінні

Справжнього ковбоя завжди супроводжує вдача. З'ясувати, хто з ковбоїв є найбільшим везунчиком, вам допоможе таз (бажано мідний), до половини наповнений водою. Зімніть невеликі шматочки сріблястої і золотистої фольги і киньте їх у воду. Учасник із зав'язаними очима зачерпує їх ситом чи сачком, начебто золотошукачі. Хто зачерпне найбільше дорогоцінних самородків, той і переможець.

Як влаштувати дитяче свято у стилі Дикого Заходу?

Для дітей та підлітків можна влаштувати чудове свято з рухливими іграми. Це може бути просто гра в індіанців - діти люблять такі ігри, тож таке свято подарує їм масу вражень і запам'ятається надовго. За тематикою свята підійдуть навіть звичайні ігри в хованки та доганялки, а у костюмах ковбоїв та індіанців вони будуть ще цікавішими!

Для дітей 5-10 років підійде гра «Скачки». Підготуйте коней - до фітболу (спеціальний м'яч для фітнесу) прикріпіть кінську голову з картону, а з іншого боку - саморобний хвіст. Хто перший доскаче до фінішу, той виграв.

Дітям точно сподобається і ковбойський варіант гри «козаки-розбійники», де одна команда буде ковбоями, інша індіанцями, або ж одна – бандитами, а інша – поліцейськими (шерифами).

Також відмінно підійдуть дротики або стрілянина з лука по мішеням. Купуйте для дітей іграшкові луки та стріли з присосками. Доречі, цілі в такому тирі можна зробити живими, якщо дорослі рухатимуться з вирізаними з картону фігурами. Потрібно потрапити саме у фігуру бандита, не зачепивши мирних жителів і коней або корів, що мирно пасуться поряд.

Такими ж безпечними стрілами можна стріляти через кільця. Для цього повісьте ціль на дальній стіні кімнати або у зручному місці на природі. Виріжте з картону кільця і зробіть з них тунель від стрільця до мішені, повісивши на мотузці, або доручивши дорослим тримати кінці мотузки, поки дитина стріляє. Також можна купити готові кольорові пластикові кільця в дитячому магазині.

Ще одна цікава забавка для дитячої ковбойської вечірки - гра на інтуїцію. Заховайте в кімнаті кілька предметів ковбойського та індіанського вжитку: золотий злиток, пістолети, ласо, іграшкову корову, зірку шерифа, сувенірні золоті монети та будь-що інше. Хтось знайде більше предметів, то й переміг.

Щоб діти відчули себе справжніми підкорювачами Дикого Заходу, можна купити костюми та атрибути для них на сайті Інтернет-магазину 4party.



Тут можна замовити реквізит, посуд і декор в стилі вестерн, щоб повністю відтворити атмосферу Дикого Заходу у себе вдома, в офісі, на дачі чи на природі. Весь представлений одяг та атрибутика відмінної якості, а ціна та швидка доставка вас приємно здивують.



Товари зі статті
Кількість
8000 грн.
Кількість
6000 грн.
  • У наявності 130 шт.
Кількість
6000 грн.
Кількість
6000 грн.
  • У наявності 104 шт.
Кількість
6000 грн.
  • У наявності 208 шт.
Кількість
1000 грн.
Кількість
15000 грн.
Окружність голови: 51-55 см.
Категорія: Ковбойська вечірка
Популярные статьи в блоге
1 2 3
Хіти продажів
введіть ваш
email