4party Магазин 4party — Все для праздника. Товароы для праздника и тематических вечеринок. Быстрая доставка, гарантия качества.
проспект 40-летия Октября (Голосеевский) 126, корпус 1 (044) 384-33-84 Украина Киев
(093) 662-77-94

(067) 350-55-33

(050) 135-51-29

(044) 384-33-84

254638 клієнтів купили товари

Крамниці

Графік

Телефони
Все для свята »Все про свята »Ідеї ​​для дитячого дня народження у стилі Майнкрафт

Ідеї ​​для дитячого дня народження у стилі Майнкрафт

(Голосів: 1, Рейтинг: 5)
12.09.2023

Якщо ваша дитина є шанувальником Minecraft, чому б не влаштувати їй вечірку з нагоди Дня народження, яка відтворить улюблену відеогру?


Ідеї ​​для дитячого дня народження у стилі Майнкрафт

День народження Майнкрафт – гарний спосіб занурити гостей у піксельний світ творчості та пригод. Тут є можливість виявити просто нестримну фантазію, адже оформлення дня народження у стилі Майнкрафт починаючи від прикрас до ігор та заходів, саме по собі може стати захоплюючим завданням. Для тих, хто не знайомий з цим всесвітом, підготовка до свята може стати складним випробуванням, тож рекомендуємо заздалегідь вивчити гру та її стилістику. Ось декілька ідей, які допоможуть вам спланувати незабутнє свято у стилі Minecraft.

День народження у стилі майнкрафт: оформлення, конкурси, квести

Як здивувати та порадувати свою дитину? А, може, організувати День народження у стилі Майнкрафт своїми руками? Це можливо, і навіть досить бюджетно, якщо скористатися нашими порадами.

  • Перетворіть зону вечірки на країну чудес Minecraft, включивши до неї знакові елементи з гри. Почніть із створення піксельного фону, використовуючи великі картонні коробки або скатертини для представлення блоків Minecraft. Використовуйте зелені, коричневі та чорні повітряні кулі, щоб імітувати траву, бруд та блоки обсидіану.
  • Повісьте на стіни піксельні плакати, роздрукуйте зображення персонажів та предметів з гри. Щоб додати інтерактивного штриха, розгляньте можливість створення піньяти "Кріпер", наповненої частуваннями та сюрпризами. Палицю для ударів по піньяті стилізуйте під меч з гри - це додасть ще більше антуражу.

Також можна залучити дітей до створення оформлення у стилі гри. Наприклад, наріжте багато квадратиків одного розміру з кольорового паперу та запропонуйте викласти мозаїку з улюбленими персонажами. Масштаб такої роботи може бути будь-яким залежно від місця проведення: від аркуша паперу до цілої стіни.

Фотозона Майнкрафт

Піксельна графіка особливо приваблива тим, що відтворення не вимагає від вас особливих навичок у малюванні чи дизайні. Переносити зображення можна по клітинкам, що дозволяє втілити у життя будь-які фантазії дитини. Декор у стилі Майнкрафт може бути зовсім не ідеальним - у цьому і є його основна принада.

Створіть спеціальну фотозону, яка відображає суть Minecraft. Зробіть великий фон із зображенням пейзажу Minecraft, доповніть його деревами, горами та піксельним сонцем. Розмістіть картонні фігурки популярних персонажів Minecraft, таких як Стів, Кріпер та Ендермен, щоб гості могли з ними позувати для фото. Забезпечте дітей реквізитом у стилі Minecraft, наприклад, кирками, мечами та шоломами, які вони зможуть використати у фотосесії та приймати кумедні пози. Фотозона не лише розважить, а й стане пам'ятним подарунком як імениннику, так і його гостям.

Декор у стилі Майнкрафт

Не обмежуйте зону фото лише малюнками чи плакатами, перенесіть персонажів у 3D. Створити об'ємні фігурки досить просто, для цього є безліч інструкцій та майстер-класів в інтернеті. Роздрукуйте частини та склейте фігури згідно інструкції. Таке заняття буде дійсно цікавим як для дітей, так і для дорослих. Крім того, не забувайте, що декор у стилі Майнкрафт для свята можна створювати і безпосередньо у грі.


Декор у стилі Майнкрафт

Запропонуйте дітям створити віртуальну копію приміщення, назвіть його «День народження в стилі Майнкрафт». Оформлення підберіть, копіюючи предмети, що оточують вас. Створіть аватари гостей. Все це також можна зробити перед вечіркою в якості подарунку для іменинника.

День народження у стилі майнкрафт: конкурси

Організуйте ряд ігор та заходів, натхненням для яких стане Minecraft. Почніть із «Гірничодобувної станції», де діти можуть шукати заховані скарби, такі як маленькі іграшки або цукерки, у спеціально відведеній ігровій зоні. Ви також можете провести змагання «Build-Off», пропонуючи гостям побудувати власні конструкції Minecraft, та використовувати такі матеріали, як картон, матеріали для рукоділля або навіть будівельні блоки.


День народження у стилі майнкрафт

Ще одним захоплюючим заняттям може бути "Полювання на криперів", коли діти шукають заховані зображення криперів у зоні вечірки. Даруйте призи переможцям кожної гри чи конкурсу, щоб підтримувати дух змагань на високому рівні. Зазначимо, що для такого свята, як День народження у стилі Майнкрафт, конкурси — один із дуже важливих елементів, оскільки любителі цієї гри постійно змагаються один з одним і будуть лише радіти такій можливості в реальному житті.

Квест майнкрафт для дітей: сценарій

Щоб свято пройшло весело і запам'яталося всім гостям, організуйте для дітей квест-гру в стилістиці улюбленої гри. В інтернеті можна знайти повноцінні сценарії таких пригод. Ми ж лише запропонуємо вам кілька ідей:

  • Придумайте фінальну мету квесту - пошук подарунка, збір інструментів, спорудження будинку або боротьба з монстрами.
  • Придумайте серію завдань або головоломок, які вони повинні вирішити, щоб пройти квест.
  • Сховайте підказки або предмети, пов'язані з Minecraft, у різних місцях проведення вечірки, які приведуть дітей від однієї підказки до іншої, доки вони не знайдуть фінальну нагороду чи скарб.

Такі ігри, як проходження квесту, не тільки залучають гостей, а й допомагають розвинути навички командної роботи, вчать спільно знаходити рішення нестандартних завдань. Подбайте про призи для дітей за проходження квесту. І це можуть бути і віртуальні подарунки, і цікаві ігрові предмети. Фанати гри безперечно оцінять такий підхід.

Частування в стилі Minecraft

Розширте тему Minecraft на їжу та напої. Подавайте закуски та частування, що нагадують елементи Minecraft, такі як кекси «Creeper», прикрашені зеленою глазур'ю та чорною глазур'ю на лицьових сторонах, лакричні палички «Redstone», «Piggy Popcorn» з рожевим харчовим барвником або сувеніри для вечірок «TNT» з маленькими цукерками. Наріжте ковбасу, сир та овочі у формі квадратиків і зробіть бутерброди із зображеннями персонажів. А ще ви можете залучити дітей до процесу приготування стильних закусок!


Частування в стилі Minecraft

Ви навіть можете створити торт у стилі Minecraft, використовуючи такі знакові елементи з гри, як трава, руди чи персонажі. Оригінально виглядає торт у формі динаміту. Можна замовити або зробити фігурки персонажів та поселити їх на торті. Сервіруючи стіл для закусок, прикрасьте його скатертинами та тарілками з принтом у стилі Minecraft, щоб створити повне занурення у святкову тематику.

Не забудьте адаптувати конкурси та ігри для вечірки відповідно до вікової групи гостей. Якщо у вас є діти старшого віку, ви можете включити до сценарію заходу складніші завдання та конкурси. Крім того, чудовим рішенням буде подарувати гостям сувеніри в стилі Minecraft, як-от міні-фігурки або брелоки, що стане пам'ятним подарунком для кожного гостя та нагадуватиме йому про ваше свято ще довгий час. До речі, запрошення на свято можна надіслати через саму гру. Якщо всі гості мають там ігровий акаунт, це доволі оригінальне та цікаве рішення.

День народження у стилі Minecraft пропонує нескінченні можливості для творчості та веселощів. Використовуючи елементи гри в декораціях, організовуючи ігри та квести у стилі Minecraft разом з тематичними закусками, ви створите захоплюючий досвід, який порадує іменинника та його гостей. День народження у стилі Майнкрафт своїми руками – це нескладний варіант поринути у віртуальний світ азартних пригод. Приготуйтеся зануритися у всесвіт Minecraft та отримати незабутні емоції!



Товари зі статті
Кількість
18000 грн.
Меч світиться та видає характерні звуки (батарейки у комплект НЕ входять).
Кількість
60000 грн.
Вік: від 6 років. Кількість гравців: 1-6 чол.
Кількість
1500 грн.
Комплектація: декоративні накладки (6 шт.), топпери (6 шт.)
Кількість
5000 грн.
  • У наявності 306 шт.
Кількість
300 грн.
  • У наявності 35 шт.
Кількість
3000 грн.
Категорія: Майнкрафт
Популярные статьи в блоге
1 2 3
Хіти продажів
введіть ваш
email