4party Магазин 4party — Все для праздника. Товароы для праздника и тематических вечеринок. Быстрая доставка, гарантия качества.
проспект 40-летия Октября (Голосеевский) 126, корпус 1 (044) 384-33-84 Украина Киев
(093) 662-77-94

(067) 350-55-33

(050) 135-51-29

(044) 384-33-84

254638 клієнтів купили товари

Крамниці

Графік

Телефони
Все для свята »Все про свята »Як незвичайно привітати та зробити сюрприз для мами на 8 березня

Як незвичайно привітати та зробити сюрприз для мами на 8 березня

(Голосів: 9, Рейтинг: 3.67)
18.02.2022

8 Березня – це свято, коли наші любі жінки чекають від нас приємних знаків уваги. А хто може бути ближчим, ніж ваша дорога і улюблена мама? Найчастіше, обмірковуючи що подарувати мамі на восьме березня, ми згадуємо про букет тюльпанів і коробку цукерок, але це хоч і приємно для мами, але все ж таки досить банально і звично. Цього року спробуйте бути оригінальними! Плануючи, що подарувати мамі на 8 березня, зробіть матусі приємний та незвичний сюрприз ;)

Приємні сувеніри на 8 березня завжди є в асортименті інтернет-магазину 4party. Окрім сувенірів, ви можете підготувати і оригінальне привітання. Пропонуємо вам ознайомитися зі списком ідей того, що можна подарувати мамі на восьме березня та з деякими ідеями, як зробити сюрприз мамі на 8 березня.

Що можна подарувати мамі на 8 березня: 5 оригінальних ідей

Представлені нижче ідеї подарунків досить універсальні і підходять практично для всіх дорогих вам жінок. Будьте певні, що від таких сюрпризів обов'язково будуть у захваті не тільки мами, а й ваші другі половинки, сестри, бабусі, подруги та загалом усі представниці прекрасної статі, з якими у вас є родинні чи дружні стосунки.

Спа-процедури

Вигадуючи, що можна подарувати мамі на восьме березня, згадайте, що вона в першу чергу є жінкою. А всі жінки, безумовно, прагнуть виглядати красиво та молодо. Ваша мама не є винятком. Можливо, раніше у неї не було часу на відвідування салонів краси та косметологів, але це не означає, що вона не хоче бути привабливою та ловити на собі захоплені погляди оточуючих. Сюрприз мамі на 8 березня може бути таким:

  • сертифікат на косметичні послуги на певну суму;
  • оплачений курс масажу або спа-процедур;
  • спільне відвідування спа-салону;
  • повне перетворення мами руками професійних косметологів, перукарів та візажистів.



Не роздумуйте, що можна подарувати мамі на восьме березня, а піднесіть їй реальну можливість хоч на пару годин забути про побутові проблеми та згадати про те, наскільки вона красива та приваблива жінка.

Поїздка до рідного міста

Якщо ваша мама народилася, або тривалий час проживала в іншому місті, про яке у неї залишилися приємні спогади, розгляньте можливість організувати їй в якості подарунку на 8 березня поїздку в дороге серцю місце. Це буде не просто повернення в молодість, а приємне проведення часу, зміна звичної обстановки і справді несподіваний сюрприз.

Щоб подарунок був дійсно приємним, обов'язково візьміть на себе весь клопіт, пов'язаний з купівлею квитків на автобус або потяг, найкраще щоб це були комфортабельні місця біля вікна або в купе. Також попіклуйтеся й про місце ночівлі - воно має бути зручним як по сервісу, так і по розташуванню. Забронюйте місце в готелі, а ще краще - домовтеся про ночівлю з її старими друзями, з якими їй буде приємно провести час і поговорити про минулі часи.

Спільне святкування

Дорослі діти завжди зайняті роботою та власною родиною, тож їм дуже складно виділити час на те, щоб просто побути разом зі своїми батьками. Повірте, якщо спитати, який сюрприз зробити мамі на 8 березня, у неї самої, в більшості випадків ви почуєте, що вона просто хоче побути з вами поряд і провести цей час разом.

Якщо ви не знаєте, що подарувати мамі на восьме березня, запросіть її в кіно. Нагадайте їй, як вона водила вас на мультфільми в дитинстві, купіть попкорн, колу в склянці, підберіть легкий романтичний фільм, який може їй сподобатися. А після кіносеансу сходіть до найближчого кафе на чашку гарячого шоколаду з круасанами.



< br>

Інший спосіб, як зробити сюрприз для мами на восьме березня і при цьому весело та невимушено провести з нею час – забронювати сауну. Не знаєте, що подарувати мамі на восьме березня, - замовте кілька годин у престижній та дорогій парній. Крім класичних фінської чи російської парних, розгляньте хамам, або навіть спа-центр із парними, басейном та соляною кімнатою. Якщо ви оберете цей варіант подарунка, бронь потрібно зробити заздалегідь, оскільки в хороших саунах час розписаний на кілька тижнів уперед, особливо напередодні свята. Після лазні можна випити ароматний ромашковий чай, зробити кілька освіжаючих масок для тіла та обличчя.

Третій варіант душевного подарунка у головний жіночий день року – сімейна вечеря у хорошому ресторані. Якщо складно придумати, що подарувати мамі на восьме березня, просто позбавте її необхідності цілий день стояти біля плити, щоб приготувати святкову вечерю. Запросіть усю родину до ресторану. Оскільки це святковий день, заздалегідь забронюйте столик, адже цього дня й інші мешканці вашого міста будують такі сімейні плани. Обговоріть з менеджером меню. Виберіть ті страви, які подобаються вашій мамі. Якщо у ресторані грає жива музика, подумайте над тим, як зробити сюрприз для мами на 8 березня та замовити виконання її улюблених композицій.

Активний або екстремальний відпочинок

Що подарувати мамі на восьме березня, якщо вона своєю фізичною активністю дасть фору багатьом молодим? Запропонуйте їй похід в аквапарк, змагання в лазертаг, тур на квадроциклах або заняття з тренером на скеледромі. Якщо хочете, щоб подарунок для мами залишився з нею на весь рік, купіть абонемент у фітнес-клуб, басейн, йогу або пілатес.


<

А що подарувати мамі на восьме березня, якщо вона смілива і відважна людина? Відмінним варіантом стане сертифікат на стрибок з парашутом або банджі джампінг. Тільки переконайтеся, що вона дійсно хоче випробувати подібне та готова до жорстких фізичних навантажень. Вигадуючи, що подарувати мамі на 8 березня, також розгляньте політ в аеротрубі або на повітряній кулі. Доречі, політ на повітряній кулі не вимагає спеціальної підготовки та підходить більшості дітей та дорослих, отже, це крутезний варіант провести незабутній день не тільки з мамою, а всією родиною!

Корисний сувенір

Перш ніж вирішити, що подарувати мамі на восьме березня, подумайте, а чи буде цей подарунок їй корисний. Якщо вона практична людина, то буде вдячна душевному та корисному подарунку, наприклад, електронній фоторамці. На неї можна попередньо записати ваші сімейні фото та спільно їх переглянути під час святкування 8 березня.

А ще можна зробити самому, або замовити букет із цукерок. Такий подарунок буде доречним для святкового чаювання. Відмінним подарунком для практичної мами стануть подарункові сертифікати у її улюблений магазин одягу, парфумерії, побутової техніки або навіть побутової хімії. А ще, якщо шукаєте ідеї для незвичайного привітання мами з Міжнародним жіночим днем, перегляньте ідеї для декору та сувеніри в інтернет-магазині 4party.

Як зробити мамі сюрприз на 8 березня?

Якщо ви вже знаєте, який сюрприз можна зробити мамі на 8 березня, то вважайте, що півсправи зроблено ;-) Далі необхідно вигадати цікавий спосіб це подарувати. Звичайно ж, можна просто вручити їй сертифікат у спа-салон або квитки в кіно, але набагато ефектніше розташувати такий подарунок всередині букету квітів або у оригінальній подарунковій коробці, адже важливо не тільки те, що подарувати мамі на 8 березня, але і як це зробити. Також ви можете поєднати запропоновані варіанти, помістивши квіти в пенобокс, а між ними сховати сам подарунок.

Якщо ж ви все ще перебуваєте в роздумах з приводу того, що подарувати мамі на 8 березня, відвідайте інтернет-магазин 4party. У нашому каталозі є цікаві та оригінальні подарунки та сувеніри на 8 березня для найулюбленіших мам, сестер, подруг, бабусь, колег по роботі та ваших других половинок. Вибираючи на нашому сайті, що подарувати мамі на восьме березня, пам'ятайте, що всі наші товари можна сплатити як готівкою, так і на картку ПриватБанк та Монобанк, а також післяплатою. Мешканці Києва можуть забрати своє замовлення самостійно з роздрібних магазинів або з точки самовивозу, замовити кур'єрську доставку додому, а також скористатися доставкою перевізником «Нова Пошта». Для покупців з інших міст можливе надсилання Новою поштою у відділення, поштомат, або адресна доставка.

Якщо ви все ще не визначилися, що подарувати мамі на восьме березня, зателефонуйте нам за телефонами, вказаними на сайті. Наші менеджери підкажуть інформацію про товари, допоможуть обрати композицію з повітряних кульок, а також проконтролюють своєчасне відправлення замовлення, щоб сюрприз не спізнився до призначеної дати.



Товари зі статті
Кількість
73300 грн.
Вартість доставки надутих куль по тарифам таксі.
Кількість
76400 грн.
Вартість доставки надутих куль по тарифам таксі.
Кількість
133500 грн.
Вартість доставки надутих куль по тарифам таксі.
Кількість
2700 грн.
Кількість
4000 грн.
Кількість
3500 грн.
Кількість
600 грн.
Розмір: 10х7 см. Кількість: 1 шт.
Кількість
18000 грн.
Категорія: 8 березня
Популярные статьи в блоге
1 2 3
Хіти продажів
введіть ваш
email