4party Магазин 4party — Все для праздника. Товароы для праздника и тематических вечеринок. Быстрая доставка, гарантия качества.
проспект 40-летия Октября (Голосеевский) 126, корпус 1 (044) 384-33-84 Украина Киев
(093) 662-77-94

(067) 350-55-33

(050) 135-51-29

(044) 384-33-84

254638 клієнтів купили товари

Крамниці

Графік

Телефони
Все для свята »Все про свята »Хелловін 2023: як святкувати і чи святкувати взагалі? Основні тренди.

Хелловін 2023: як святкувати і чи святкувати взагалі? Основні тренди.

(Голосів: 1, Рейтинг: 5)
05.10.2023

Хелловін – це досить популярне свято в англомовних країнах. Його історія почалася ще з прадавніх кельтських часів. Саме в ніч з 31 жовтня на 1 листопада стародавні язичники святкували початок нового року і саме в цю ніч між потойбіччям та світом живих стиралися кордони, а нечисть наповнювала землю. Аби відлякати потойбічних істот, люди одягали страшні костюми та влаштовували гамірні веселощі, а щоби від них відкупитися чи задобрити, готували смачні наїдки.


Хелловін 2023: як святкувати і чи святкувати взагалі?

Українці зараз живуть у складні часи, коли на нашій землі не лише на Хелловін, а й щодня протягом майже 10 років, стаються жахіття та справжні трагедії. В таких умовах гучні вечірки - це, м’яко кажучи, недоречність. Проте свято Хелловіну можна організувати так, аби це було елементом психологічного розвантаження та відсторонення від жахів війни. Пропонуємо вам декілька цікавих ідей такого святкування.

Дитяче свято в стилі Хелловін

Діти навіть у часи війни залишаються дітьми: вони вірять у чудеса, магію та в існування містичних створінь. Завдання дорослих полягає в тому, щоб якомога довше в дітях залишалася ця віра в чудо, і саме тому дітям не просто можна організовувати святкування Хелловіну, а навіть необхідно це зробити. Це буде для них певною мірою розвантаженням дитячої психіки від жахів війни, своєрідним поверненням до звичайного дитинства з веселощами, пустощами, цікавими іграми та забавами.


Дитяче свято в стилі Хелловін

Якщо у ваших дітей є друзі чи родичі-ровесники, розішліть їм тематично оформлені листівки-запрошення на дитячу вечірку до Дня всіх святих. Зробіть це заздалегідь, аби маленькі гості мали час продумати свій костюм. Наголосіть, що костюм має бути обов’язково, адже тоді всім буде весело і цікаво. Також можна влаштувати конкурс на найкращий образ. Подарунки приготуйте для усіх гостей, і вручайте їх у різних номінаціях, наприклад, найстрашніший образ чи найоригінальніший костюм, найкращий грим чи приз глядацьких симпатій, або ж навіть найкудлатіший костюм вовкулаки чи найікластіший костюм Дракули. Обов’язково прикрасьте будинок штучним павутинням, гумовими та пластиковими павуками, повісьте тематичні гірлянди та кульки. Разом з дітьми проведіть майстер-клас по вирізанню страшної пики з гарбуза.

Окрім декору та костюмів на святкування потрібно підготувати й частування. Це можуть бути різноманітні солодощі:

  • яблука у карамелі;
  • тістечка у формі гарбузів;
  • безе у вигляді привидів, кісток та черепів;
  • пісочне печиво у формі відьминих пальців тощо.

Також продумайте веселі конкурси та забави. Це може бути зомбо-квач чи конкурс на створення мумії з туалетного паперу. На завершення святкового вечора діти можуть розбити піньяту у формі гарбуза чи привида. Обов’язково покладіть всередину піньяти солодощі та маленькі подарунки на згадку про приємно проведене свято.

Сімейна вечірка

Дорослі теж потребують певної психологічної розрядки, тому що неможливо жити у стані постійного стресу. Тиха сімейна вечірка у колі друзів та близьких – це саме те, що потрібно в такому випадку.


Сімейна вечірка на Хелловін

Хелловін – це лише привід аби зібратися разом у неформальних умовах. Але чому б не додати зустрічі трошки святкового колориту? А для цього ви можете прикрасити будинок вирізаними чи розмальованими гарбузами, пластиковими скелетами, розвісити по кутках штучне павутиння, а замість освітлення у квартирі розставити Led-свічки. Аби доповнити атмосферу жаху та загадковості, підберіть незвичайний плейлист з піснями з популярних фільмів жахів, а для вечірнього сімейного перегляду знайдіть якийсь старий улюблений усіма фільм-страшилку. Якщо ж ви не хочете весь вечір просидіти за столом чи біля екрана телевізора, витратьте трохи свого часу та завчасно придумайте квест-гру для гостей.

Доросла вечірка на Halloween

Якщо організовується вечірка з гостями у віці 18+, ви плануєте корпоративне святкування на роботі, або ж влаштовуєте захід відкритого типу з продажем білетів, формат заходу може бути трохи змінений. В першу чергу ви можете зробити декорації, які відповідатимуть сучасним реаліям:

  • сервірувати стіл так, ніби виклали тіло мертвого орка (ковбаски стануть кишками, солодке желе - мозком, форми з курячими стегнами - ногами тощо);
  • піньята у вигляді голови путіна, яку треба розбити вщент палицями;
  • декор у вигляді окупантських черепів тощо.

В такій же течії ви можете придумати меню, використовуючи для нього страви на Хелловін, проте змінюючи назви з «Відьмині пальці» на «Пальці орків» тощо. Вечірка вийде справді моторошною, але водночас і веселою - все залежить від того, який тон ви їй задасте від самого початку.


Декор на Ґеловін

Ми вже писали, що в такий складний час, коли наша армія просто вигризає в орків землю метр за метром, класичне та позбавлене додаткових сенсів святкування з піснями і танцями є дещо недоречним. Ми пропонуємо дорослим не просто організовувати чергову вечірку, а зібратися з користю для країни та задля допомоги ЗСУ. Це можна зробити, організувавши під час святкування наступні заходи:

  • благодійний концерт. Для цього потрібно домовитися з місцевими виконавцями про те, що частина коштів за організований вами концерт піде на потреби військових, конкретної бригади чи конкретної людини, що постраждала внаслідок російської агресії;
  • вечірка-збір на ЗСУ. На вечірці ви можете розмістити скриньки для благодійних пожертв, також на вечірку можуть продаватися квитки, кошти за які будуть передані на армію, або ж на самій вечірці ви можете продавати солодощі та сувеніри, а усі отримані кошти відправити на потреби армії;
  • благодійний аукціон. Якщо ви маєте родичів та знайомих у ЗСУ, то можете отримати від них цікаві трофеї, які й будуть лотами на благодійному аукціоні. Це можуть бути шеврони, гільзи тощо. Також можна розіграти напис на снаряді, який на Хелловін наші військові відправлять за призначенням. Усі кошти які будуть отримані за лоти, ви передасте підрозділу, що надав їх для аукціону.

Усі свідомі люди зараз працюють на Перемогу, проте в них має бути й певне психологічне розвантаження, аби не перегоріти та максимально продуктивно й надалі працювати на благо країни. В таких умовах іноді просто необхідно трішки відпочити. Хелловін – це саме те свято, коли ви можете позбутися негативних емоцій, відсторонитися від реальності й пофантазувати, а якщо ще й ця фантазія допоможе зібрати кошти на потреби ЗСУ, то чому б і не посвяткувати ;-)



Товари зі статті
  • У наявності 220 шт.
Кількість
6000 грн.
Матеріал: папір тіш'ю. Довжина: 3 м.
  • У наявності 389 шт.
Кількість
6000 грн.
Дизайн в асортименті, наявність конкретного уточнюйте!
Кількість
5000 грн.
  • У наявності 423 шт.
Кількість
5000 грн.
  • У наявності 91 шт.
Кількість
2000 грн.
Кількість
8000 грн.
Вартість вказана за не надуту кульку!
  • У наявності 24 шт.
Кількість
14000 грн.
Об'єм флакона: 60 ​​мл.
Кількість
4500 грн.
Кількість режимів світіння: 3. Ефекти: миготіння.
  • У наявності 32 шт.
Кількість
30000 грн.
Висота: 16 см. Ширина: 12,5 см. Товщина: 3,5 см.
Категорія: Хелловін
Популярные статьи в блоге
1 2 3
Хіти продажів
введіть ваш
email