4party Магазин 4party — Все для праздника. Товароы для праздника и тематических вечеринок. Быстрая доставка, гарантия качества.
проспект 40-летия Октября (Голосеевский) 126, корпус 1 (044) 384-33-84 Украина Киев
(093) 662-77-94

(067) 350-55-33

(050) 135-51-29

(044) 384-33-84

254638 клієнтів купили товари

Крамниці

Графік

Телефони
Все для свята »Все про свята »Новорічні гірлянди на будь-який смак - актуальний декор у Новий рік

Новорічні гірлянди на будь-який смак - актуальний декор у Новий рік

(Голосів: 9, Рейтинг: 4.11)
24.12.2022

Гірлянди є невід'ємною частиною новорічних свят. Вони додають нотки веселощів та чарівництва у будь-який будинок або відкритий простір.

Не важливо, подобаються вам традиційні білі гірлянди, різнобарвні LED або гірлянди незвичайних форм (наприклад, гірлянда у вигляді лампочок, фігури з гірлянд) та кольорів – у нас знайдуться варіанти на будь-який смак!

Ми підготували кілька ідей, як прикрасити будинок гірляндами у новорічних свят і зробити простір яскравішим, теплішим, затишнішим.




Класичні білі або жовті гірлянди

Це класика. Вдалий вибір для будь-якого новорічного та святкового декору. Їх можна повісити на ялинку або на інші рослини в будинку, обернути довкола перил або протягнути вздовж карниза.

Тут є місце для творчості.




Гірлянди з лампочок

Гірлянди з лампочок є популярним варіантом прикраси як внутрішніх, так і зовнішніх приміщень. Це простий і доступний спосіб додати атмосферу та відчуття тепла та затишку до будь-якої кімнати чи саду.

Гірлянди з лампочок бувають різних стилів і розмірів, тому ви можете вибрати ідеальний варіант, що підходить для вашого приміщення і декору.


Гірлянди-лампочки можна використовувати для:


  • Прикраси каміна
  • Прикраси Книжкової полиці або інших меблів
  • Обмотування навколо дерев у дворі
  • Для поручнів у будинку
  • Повісити гірлянди-лампочки вертикально, наприклад, на штори або тюлі
  • Закріпити прямо на стіни за допомогою спеціальних кріплень.

Це створить «стіну світла» і зробить простір яскравішим (і ефект справить колосальний!).

Одна з головних особливостей гірлянд з лампочок полягає в тому, що вони дуже універсальні і можуть використовуватися в різних умовах. Цей варіант є ідеальним для оздоблення будинку на Новий рік.

Їх також можна використовувати як гірлянду для кімнати цілий рік – не обов'язково знімати наприкінці січня.




Гірлянда лампочками - ЛЄД-варіант

Гірлянди зі світлодіодних лампочок енергоефективні та мають тривалий термін служби, що робить їх економічно вигідним варіантом.

Особливо вдало, якщо підібрати їх на акумуляторах або батарейках. І що більше гірлянд — то краще. Тоді ви будете впевнені, що вдома буде світло, навіть якщо вимикають електрику. Головне, не забути купити батарейки та зарядити акумулятори.


Гірлянди з лампочок розжарювання

Гірлянди з ламп розжарювання випромінюють тепле затишне світло, але вони не такі енергоефективні, як світлодіодні.

Вибираючи гірлянду з лампочок, враховуйте розмір та стиль, який підійде для вашого будинку та декору. Виміряйте площу, де ви вішатимете гірлянду, щоб переконатися, що обрали правильну довжину.

Гірлянда-лампочка не тільки додає тепло та атмосферу, але і є відмінним способом надати приміщенню трохи магічного шарму.

Не важливо, використовуєте ви їх для святкування Нового року, або для створення затишної атмосфери вдома, гірлянди з лампочок - це простий і доступний спосіб змінити будь-яку кімнату або відкритий простір до невпізнаності, додавши затишку та новорічного настрою.




Довгі гірлянди на 500 лампочок

Гірлянд багато не буває! Ніхто не зможе сказати, що гірлянда 500 led-лампочок - це погана ідея. Особливо, якщо у вас великий будинок, багато кімнат, простору.

Гірляндою на 500 лампочок, довжиною15 метрів, можна висвітлити цілу кімнату.


Різнокольорові гірлянди

Якщо ви хочете додати яскравих фарб у святковий декор, зверніть увагу на різнокольорові гірлянди. Вони можуть бути різних відтінків, включаючи червоний, зелений, синій та інші.

Ви можете змішувати та поєднувати різні кольори, щоб створити грайливий та яскравий тон, або обрати один відтінок для більш цілісної картини.

Також ви можете обрати світлодіодні стрічки, які можна підключити через пульт або спеціальний додаток та змінювати колір, інтенсивність, яскравість - це дуже зручно.




Гірлянди-штори

Якщо ви хочете додати унікальний штрих до святкового декору, зверніть увагу на гірлянди-штори. Вони являють собою основний дріт, від якого вниз звисають додаткові дроти з лампочками різної форми та кольору, і найвдаліше виглядають на шторах, тюлях.

Лампочки на гірляндах-шторах бувають у формі бурульок, сніжинок, циліндричної або будь-якої іншої форми.



Гірлянди-дроти

Це невеликі гірлянди із маленькими світлодіодними лампочками. Зазвичай це гірлянда на 3 метри, 10 метрів чи гірлянда на 15 метрів. Такі гірлянди можуть працювати від резетки, від USB, або батарейок. Тому, такий аксесуар - це не тільки красиво, але й зручно. Їх беруть навіть у гори для декору наметів, що вже говорити про затишну оселю!




Де купити декоративні гірлянди?

Ми в онлайн-магазині 4party працюємо для вас, щоб зробити ваші свята та цю зиму затишнішою та світлішою.

У нас ви можете замовити декоративні гірлянди на будь-який смак (в тому числі на батарейках), LED-свічки (також на батарейках), гірлянди-дроти, інші аксесуари до Нового року

Ми зв'яжемося з вами максимально швидко, запакуємо та доставимо ваше замовлення Новою Поштою. Все буде Україна!




Товари зі статті
Кількість
50000 грн.
Кількість
18000 грн.
Режим освітлення: 1. Батарейки НЕ входять у комплект.
Кількість
18000 грн.
Режим освітлення: 1. Батарейки НЕ входять у комплект.
Кількість
57000 грн.
Категорія: Новорічні гірлянди
Популярные статьи в блоге
1 2 3
Хіти продажів
введіть ваш
email