4party Магазин 4party — Все для праздника. Товароы для праздника и тематических вечеринок. Быстрая доставка, гарантия качества.
проспект 40-летия Октября (Голосеевский) 126, корпус 1 (044) 384-33-84 Украина Киев
(093) 662-77-94

(067) 350-55-33

(050) 135-51-29

(044) 384-33-84

254638 клієнтів купили товари

Крамниці

Графік

Телефони
Все для свята »Все про свята »ТОП 5 ідей для декору на Хелловін

ТОП 5 ідей для декору на Хелловін

(Немає голосів)
06.10.2023

Щоб святкування Хелловіну запам’яталося усім вашим гостям, потрібно ретельно продумати оформлення будинку та прилеглої до нього території.


ТОП 5 ідей для декору на Хелловін

Пропонуємо вам ознайомитися з ТОП-5 найпопулярніших ідей декору. Декор ми підбирали так, щоб він не створював атмосферу жаху і суцільного мороку (цього, на жаль, і так вистачає в сьогоднішній дійсності), а робив свято цікавим, оригінальним і незабутнім.

Штучна павутина з павуками

Павутиння та павуки – це головна ознака занедбаного приміщення, в якому може водитися всяка нечисть.


Штучна павутина з павуками

Якщо ви охайна людина і в вашому житлі немає місця натуральному павутинню, загадкову атмосферу допоможе створити штучне павутиння. Воно буває з різних матеріалів та різного кольору:

  • зі штучних ниток, що тягнуться. Це найпоширеніший варіант, який можна придбати у магазині 4party. Може бути білого, чорного, фіолетового, помаранчевого, червоного та зеленого кольору. Також є люмінесцентні варіанти, що світяться вночі. Завдяки різноманіттю кольорів є можливість підібрати павутиння до будь-якого інтер’єру. Нитки досить добре тягнуться, тому павутинням можливо оздобити великий простір та габаритні меблі. Невеличкі пластикові павучки можуть додаватися до павутиння у комплекті;
  • з мотузки чи тонкого канату. Це павутиння круглої форми з чітко зазначеним на обгортці розміром. Воно може мати діаметр від 1,5 до 5 м. Зазвичай колір такого павутиння чорний, білий чи коричневий. Його потрібно кріпити до стін чи до меблів додатковим кріпленням. Додатково до такої павутини ви можете придбати 1-2 великих павука з хутра чи гуми, або ж комплект пластикових павучків різних розмірів;
  • в балоні. Це павутиння у вигляді спрею-серпантину. Такий варіант декору існує, проте він досить не зручний, оскільки як і будь-який аерозоль розпилюється хаотично, а виглядає не досить охайно. До того ж, часто можна натрапити на неякісний товар. Після завершення свят на місці такого павутиння ви можете побачити жирні плями на меблях та стінах. Ми не рекомендуємо купувати такий варіант штучного павутиння.

З перелічених видів павутиння реалістично та моторошно буде виглядати найперший варіант із синтетичної нитки. Виріб з тонкого канату цікавий тим, що обов’язково приверне увагу через свої гігантські розміри, особливо якщо ви по центру павутиння зафіксуєте велетенського хутряного павука.

Тематичні повітряні кульки

Повітряні кульки дарують позитивні емоції, навіть якщо вони прикрашають зловісне свято на кшталт Хелловіну. Приміщення може бути декороване однотонними латексними кульками чорного, фіолетового та помаранчевого кольорів, або ж кульками з тематичними написами та малюнками. Це можуть бути як кульки розвішані по стінах, так й арка з кульок або декорована кульками фотозона.


Тематичні повітряні кульки на Хелловін

Якщо немає можливості декорувати приміщення гарбузами з вирізаними на них страшними масками, то замість них можна розкласти помаранчеві кульки з тематичним принтом та великі панч-болли у вигляді гарбузів. Також для оформлення святкової фотозони можна використати великі фольговані кулі з тематичними написами та зображеннями привидів, кажанів, упирів, павуків, скелетів та іншої нечисті.

Тематичні гірлянди

Гірлянда – це простий і водночас досить ефектний декор. Її легко чіпляти на меблі, стіни, кріпити на стелю чи розтягувати у дверному отворі. Паперові гірлянди на Хелловін можуть мати наступний вигляд:

  • вимпела з зображенням монстрів, вампірів, чорних котів, відьом, закинутих маєтків, гарбузів та кажанів або чорного та помаранчевого кольорів;
  • паперові гірлянди з елементів у формі черепів, гарбузів, павуків та відьом на мітлах;
  • вертикальні гірлянди, що складаються зі звисаючих на нитках павуків, черепів чи кажанів;
  • гірлянда з паперових ліхтариків з тематичними підвісками;
  • гірлянди тассел чорного, помаранчевого чи фіолетового кольорів та багато інших варіантів.

Тематичні гірлянди на Хелловін

Аби ваші гості точно знали, що саме ви святкуєте, можна розвісити перед входом у будинок гірлянду-літери з написом «Happy Halloween».

Черепа та скелети

Найбільше людей жахають воскреслі мерці, зомбі та все, що мало б покоїтися в землі, а через якісь таємні чари ожило. Будьте впевнені, що у ваших гостей прискориться серцебиття та кров похолоне в жилах, якщо вони побачать у вашому домі скелетів, що звисають зі стелі чи випадають на них із шаф. Сучасні пластикові скелети виглядають досить зловісно та натурально. Вони можуть бути різного розміру з рухомими кінцівками. Це може бути як невелика підвіска розміром від 30 см, так і екземпляр у повний людський зріст. Додатково можете розставити на всіх тумбах та столах пластикові черепи, свічники у формі кістлявої руки, а на двері встановити оригінальний дзвінок у формі черепа.


Черепа та скелети - декор на Хелловін

Якщо ви маєте прибудинкову територію, то можете полякати перехожих декораціями у вигляді скелета, що намагається вилізти з могили. Міні-варіант – це кістляві руки, які можна встромити в землю. Повірте, досить моторошно проходити повз будинок, де з газону до тебе тягнуться руки мертвяка.

Led-свічки

Аби павутиння та скелети, розвішані по стінах, виглядали загадково та жахаюче, потрібно в приміщенні ретельно продумати освітлення. Найкраще створити атмосферу жаху вам допоможуть свічки. Аби свято пройшло безпечно, відмовтеся від воскових та парафінових свічок на користь Led-свічок. Вони можуть мати будь-яку форму та розмір. Стильно будуть виглядати Led-свічки у вигляді справжніх свічок, але якщо ви бажаєте мати оригінальний декор, розставте на усіх горизонтальних поверхнях Led-свічки у формі черепів, гарбузів та павуків, що світяться. Якщо ви самостійно вирізали ліхтарики Джека зі справжніх гарбузів, то можете й в них всередину поставити маленькі led-свічки.

Використовуючи такий декор ви зможете створити справжню хелловінську атмосферу і подаруєте незабутнє свято своїм гостям.



Товари зі статті
Кількість
8000 грн.
Діаметр: 30 см.
  • У наявності 220 шт.
Кількість
6000 грн.
Матеріал: папір тіш'ю. Довжина: 3 м.
Кількість
15500 грн.
Кількість гірлянд в упаковці: 6 шт. Довжина гірлянди: 210 см.
Кількість
11000 грн.
  • У наявності 16 шт.
Кількість
14000 грн.
Розмір: 21х10 см. Матеріал: резина, поролон.
  • У наявності 17 шт.
Кількість
11000 грн.
Комплектація: банера, двосторонній скотч. Матеріал: ПВХ.
  • У наявності 11 шт.
Кількість
6000 грн.
Комплектація: комахи (26 шт.), тату (8 шт.).
  • У наявності 277 шт.
Кількість
1400 грн.
Кількість
6000 грн.
Матеріал: папір тіш'ю. Довжина: 3 м.
Категорія: Декорації на Хелловін
Популярные статьи в блоге
1 2 3
Хіти продажів
введіть ваш
email