4party Магазин 4party — Все для праздника. Товароы для праздника и тематических вечеринок. Быстрая доставка, гарантия качества.
проспект 40-летия Октября (Голосеевский) 126, корпус 1 (044) 384-33-84 Украина Киев
(093) 662-77-94

(067) 350-55-33

(050) 135-51-29

(044) 384-33-84

254638 клієнтів купили товари

Крамниці

Графік

Телефони
Все для свята »Все про свята »Повітряні кулі на 14 лютого: як підібрати і де купити, щоб вразити дівчину

Повітряні кулі на 14 лютого: як підібрати і де купити, щоб вразити дівчину

(Голосів: 8, Рейтинг: 4.25)
08.02.2022

Напередодні Дня Закоханих багато хто ламає голову над тим, як оригінально привітати з цим святом свою другу половинку. Квіти, цукерки та валентинки – це класичні презенти, якими вже складного когось вразити. Подарувати масу позитивних емоцій та яскравих вражень вашому обранцю чи обраниці зможуть повітряні кулі на 14 лютого. Вони бувають різних форм, розмірів та забарвлень, але у будь-якому вигляді цей святковий атрибут здатний підняти настрій та зробити день незабутнім.




Повітряні кульки на День Закоханих у широкому асортименті представлені в інтернет-магазині 4party. У нас є не тільки кулі на 14 лютого, але й інші прикраси для романтиків, що допоможуть створити неповторну святкову атмосферу.

Як вразити дівчину повітряними кульками на 14 лютого?

Щоб ваша друга половинка отримала 14 лютого максимальну порцію позитиву, використовуйте кулі на День Закоханих наступним чином:

  1. Як подарунок. Замість банального букета квітів можна подарувати оберемок надутих гелієм кульок, або одну велику кулю, наповнену конфетті та квітковими пелюстками. Якісні фольговані кулі, подаровані до 14 лютого, надихатимуть вашу другу половину своїм яскравим виглядом ще кілька тижнів або навіть місяців після свята.

  2. Як додатковий презент. Використайте повітряні кульки замість валентинки або листівки, що доповнює подарунок до 14 лютого. Зізнання в коханні можна написати як на самій кулі, так і помістити всередину безліч листочків з написаними на них ніжними словами. Кулі до 14 лютого із зізнаннями у своїх почуттях можна розвісити по будинку поштучно або зробити з них яскраву подарункову композицію.

  3. Як декор в інтер'єрі. Якщо ви запланували романтичну вечерю, то кулі до 14 лютого стануть чудовою прикрасою для вашої квартири, будинку чи кімнати. Залежно від обраного виду та форми, повітряні кулі до 14 лютого допоможуть створити атмосферу побачення тет-а-тет, або ж перетворять вечір на нестримну вечірку з нагоди Дня Закоханих - вся справа в акцентах. Для декору можна використовувати однотонні червоні, рожеві, білі кулі на 14 лютого. Вони можуть бути фольгованими або з латексу, мати форму сердця, зірки, або ж класичну округлу.

  4. Для створення фотозони. Якщо ви хочете, щоб День Святого Валентина разом із вашою другою половинкою залишився назавжди у вашій пам'яті, зробіть з повітряних кульок святкову фотозону. На її тлі можна зробити безліч оригінальних фотографій та селфі. У фотозоні може бути використана арка або надуті латексні та фольговані кульки у формі букв, що складають слово LOVE, фразу I LOVE YOU або будь-яке інше романтичне зізнання. Зробити фотозону з кульок на 14 лютого можна самостійно, або ж запросити для цього фахівців.




Перш ніж купувати кулі до 14 лютого, ретельно продумайте ідею привітання. Можливо, Вам вдасться ідеально зкомпонувати декілька способів застосування повітряних кульок.

Як вибрати кулі на 14 лютого?

Замовляючи кульки на День Святого Валентина, необхідно враховувати наступні критерії вибору:

  • Форма. Кулі на 14 лютого традиційно купують у формі серця, але це цілком може бути класична кругла або овальна кулька, а також вироби у вигляді губ, зірок, казкових істот, котиків, зайчиків та інших милих звірят;
  • матеріал. Повітряні кульки можуть бути латексними або фольгованими;
  • колір. Найбільше популярністю користуються кулі червоного, білого, рожевого кольору та їх відтінків. Можна купувати однотонні або принтовані кульки, з написами та без, прозорі з наповненням та багато інших варіантів;
  • кількість. Якщо кулька виконує роль додатку до подарунка, або слугує оригінальною валентинкою для романтичного зізнання, то можна залишити всього одну кульку, підібравши відповідний розмір та малюнок. Якщо ж ви плануєте дарувати букет із кульок до 14 лютого, робити фотозону або оформлення приміщення з кульок, то їхня кількість залежить від масштабів задуму. У святкових композиціях можна використовувати кульки, надуті повітрям і гелієм.



Де купити кулі до 14 лютого?

Якщо ви хочете купити якісні кулі на День Святого Валентина, звертайтесь до інтернет-магазину 4party. У нас Ви знайдете чималий вибір таких товарів до 14 лютого:

  • Різної форми. У нас є класичні круглі кульки різного діаметру та кольору, у формі сердець, зірок, жіночих губ, полуниці, милих звіряток тощо;
  • різного кольору. Є рожеві, червоні, білі, різнокольорові, макарун, браш, класичні пастельні та яскраві кульки з відтінком металік;
  • поштучно та у вигляді букетів. Букети куль до 14 лютого, які ми продаємо, складаються зі спеціально підібраних за кольором та формою кульок. Наприклад, до такої композиції може входити до 15 кульок, з яких 5 фольгованих у формі серця, 5 непрозорих та 5 прозорих, наповнених блискучим конфетті;
  • з написами та без. Однотонні кулі будуть виглядати ніжно та романтично, а вироби з написами одразу ж повідомлять вашу другу половинку про ваші почуття та бажання;
  • з конфетті. У нашому асортименті є кульки, наповнені блискучим конфетті або кольоровим конфетті у формі маленьких сердець.Такі вироби продаються лише надутими гелієм і доступні виключно для клієнтів з міста Києва.



Купити кулі до 14 лютого можна в будь-якому з наших магазинів у м. Київ, які розташовані на Дарниці, на Голосіївському проспекті та на вул. Набережно-Луговий. Повітряні кульки без гелію з нашого асортименту ви можете замовити з доставкою перевізником «Нова Пошта» до будь-якої точки України. А ось кульки з гелієм, букети та готові композиції з куль ми доставляємо тільки Києвом, відправляючи їх клієнтам на таксі (за тарифами служби). Замовлення з доставкою по Києву має бути попередньо сплачене. Замовлення ми приймаємо по телефону чи онлайн. Сплатити замовлення ви можете будь-яким зручним для вас способом:

  • готівка (при самовивозі з наших магазинів або точки видачі);
  • безготівковий розрахунок;
  • на картку Приват або Монобанк;
  • Visa/MasterCard через систему WayForPay;



В інтернет-магазині 4party ви можете замовити не тільки повітряні кулі до 14 лютого, але й інші прикраси, які допоможуть вам вразити дівчину на День Закоханих. У нас є все для сервірування столу, прикраси, валентинки, небесні ліхтарики, сексуальні приколи та подарунки. Ми пропонуємо тільки якісну продукцію, яка допоможе вам створити святкову романтичну атмосферу не лише 14 лютого, а й у будь-який день ріку.



Товари зі статті
Кількість
97900 грн.
Вартість доставки надутих куль по тарифам таксі.
Кількість
90800 грн.
Вартість доставки надутих куль по тарифам таксі.
Кількість
81500 грн.
Вартість доставки надутих куль по тарифам таксі.
Кількість
76400 грн.
Вартість доставки надутих куль по тарифам таксі.
Кількість
70700 грн.
Вартість доставки надутих куль по тарифам таксі.
Кількість
55500 грн.
Вартість доставки надутих куль по тарифам таксі.
Кількість
70600 грн.
Вартість доставки надутих куль по тарифам таксі.
Кількість
119200 грн.
Вартість доставки надутих куль по тарифам таксі.
Кількість
110700 грн.
Вартість доставки надутих куль по тарифам таксі.
Категорія: Композиції та букети з куль
Популярные статьи в блоге
1 2 3
Хіти продажів
введіть ваш
email