4party Магазин 4party — Все для праздника. Товароы для праздника и тематических вечеринок. Быстрая доставка, гарантия качества.
проспект 40-летия Октября (Голосеевский) 126, корпус 1 (044) 384-33-84 Украина Киев
(093) 662-77-94

(067) 350-55-33

(050) 135-51-29

(044) 384-33-84

254638 клієнтів купили товари

Крамниці

Графік

Телефони
Все для свята »Все про свята »Як організувати літню гавайську вечірку на пляжі: найцікавіші ідеї

Як організувати літню гавайську вечірку на пляжі: найцікавіші ідеї

(Голосів: 1, Рейтинг: 5)
05.08.2023

Літо – тепла, сонячна пора, яка асоціюється з відпочинком, веселощами, з блакитним морем та золотими пляжами.


Як організувати літню гавайську вечірку на пляжі

Якщо ви народилися взимку, то згадуючи про літо, могли б відзначати свій День народження у стилі пляжної вечірки. На щастя, літні іменинники можуть повністю перенести святкування на пляж, якщо погода дозволяє. Це може бути міський пляж, відпочинкова зона біля ресторану з виходом до води, або морське узбережжя. Головне, щоб поруч була водойма, берег, вистелений теплим золотим піском та оригінальні гавайські костюми, або інші тематичні аксесуари для ваших гостей - тоді вечірка на пляжі стане просто незабутньою. А щоб гостям було весело та цікаво, пропонуємо вам ознайомитись із низкою ідей щодо організації пляжного заходу.

Ідеї ​​для пляжної вечірки

Ви можете проводити абсолютно будь-які тематичні вечірки на пляжі, але найбільш актуальними для подібного місця будуть такі ідеї:

  • Піратська вечірка. Гості у смугастих майках, тільниках та банданах, на столі ром та коктейлі на його основі. У декорі використовується багато пальм, піратських прапорів, папуг та іншої піратської символіки.


  • Піратська вечірка на пляжі

  • Свято у жовтому кольорі. Жовтий – це колір сонця, піску та літа. Всі гості повинні бути в жовтому, аналогічними кольорами декорується фотозона, банкетний стіл та всі аксесуари.


  • Жовте свято

  • Тропічний стиль. Гості на вечірку у тропічному стилі можуть прийти в пробкових шоломах мандрівників, у літніх вбраннях чи купальних костюмах. Для декору можна використовувати штучне пальмове листя та тропічні квіти.


Пляжна вечірка в тропічному стилі

Перераховані ідеї чудово підходять для пляжного свята, але ідеальним вибором стане гавайська вечірка на пляжі. Для її проведення у магазинах зі святковими аксесуарами продається безліч необхідної атрибутики, декорацій, посуду та костюмів, тож під час підготовки святкування не виникне жодних проблем.

Гавайська вечірка на пляжі: чек-лист для організатора

Якщо ви вирішили організувати пляжну вечірку в гавайському стилі, ось вам короткий чек-лист, який допоможе нічого не забути та зробити по-справжньому веселе свято:

  • Запрошення. На Гаваї можна дістатися тільки літаком, тому запрошення для гостей можна зробити у вигляді квитків на літак. У них вкажіть тематику вечора та обов'язково напишіть про пляжний дрес-код.
  • Дрес-код. Гості прийдуть у квітчастих сорочках та шортах, купальниках, легких літніх сарафанах, але для повного занурення у тематику обов'язково підготуйте для кожного гостя гавайські леї – традиційне квіткове намисто. Дівчатам також можна запропонувати прикріпити на волосся велику яскраву квітку. За бажанням гостям можна запропонувати одягнути традиційні трав'яні спідниці.
  • Декор. На пляжі можна розвісити яскраві паперові ліхтарики, горизонтальні та вертикальні гірлянди, вітальні банери та прикрасити місце проведення вечірки тематичними кульками. Якщо вечірка триватиме і у вечірній час, дуже колоритно виглядатимуть палаючі смолоскипи. За їхньою допомогою можна відчути себе справжнім аборигеном на островах. Загалом атмосферу відпочинку на Гаваях допоможе підкреслити велика кількість зелені, екзотичних квітів та плетені меблі. Додатково можна оформити фотозону із зображенням справжнього гавайського пейзажу.
  • Сервірування. Сервірування столу на гавайську тематику не буде клопітким, якщо ви замовите тематичний одноразовий посуд. Оскільки святкування відбувається на пляжі, досить проблематично доставити до місця проведення порцеляновий посуд, який потім потрібно ще й забрати додому. З одноразовим посудом ви позбавитеся таких проблем. Ще однією перевагою такого вибору є те, що зараз є стаканчики, тарілки, серветки, столові прибори та інше приладдя, декороване спеціально для гавайської вечірки.
  • Меню. Їжа на пляжі не має швидко псуватися. Найпростіше зробити фуршетні закуски на шпажках, поставити більше фруктів, за бажанням можна замовити піцу, бургери, хот-доги та інший нехитрий фастфуд. На пляжі обов’язково мають бути яскраві коктейлі. Піна Колада, Дайкірі, Секс на пляжі – без них не обходиться жодна пляжна вечірка!
  • Розваги. Головний конкурс, з яким асоціюються Гаваї – лімбо. Для його проведення необхідно мати довгий ціпок або палицю, під якими повинен, танцюючи, проходити кожен учасник. Крім цього, можна організувати конкурс на саму запальну ламбаду. Вдень гості можуть пограти у пляжний волейбол або влаштувати змагання з будівництва найкращого піскового замку. Загалом, для розваги гостей під час пляжної паті, підходять будь-які ігри на природі.

Лімбо - конкурс для пляжної вечірки

Якщо погода не дозволяє відзначати свято на відкритому повітрі, ви завжди можете організувати вдома День народження у стилі пляжної вечірки.

Але якщо природа до вас прихильна і радує теплими сонячними днями, обов'язково організуйте гавайську вечірку на золотистому пляжі. Вона залишить незабутні враження вам і вашим гостям!



Категорія: Пляжна вечірка
Популярные статьи в блоге
1 2 3
Хіти продажів
введіть ваш
email