4party Магазин 4party — Все для праздника. Товароы для праздника и тематических вечеринок. Быстрая доставка, гарантия качества.
проспект 40-летия Октября (Голосеевский) 126, корпус 1 (044) 384-33-84 Украина Киев
(093) 662-77-94

(067) 350-55-33

(050) 135-51-29

(044) 384-33-84

254638 клієнтів купили товари

Крамниці

Графік

Телефони
Все для свята »Все про свята »Як влаштувати свято для друзів: ідеї для вечірки

Як влаштувати свято для друзів: ідеї для вечірки

(Голосів: 2, Рейтинг: 5)
24.07.2023

Якщо ви любите проводити час з друзями і хочете, щоб кожне спільне свято проходило оригінально і весело, спробуйте організовувати не класичне застілля, а атмосферні тематичні вечори.


Як влаштувати свято для друзів: ідеї для вечірок

Якщо ви вирішили спробувати, то будьте готові, що на організацію незабутнього свята потрібні сили та час, але повірте, що отримані від цього позитивні емоції того варті. Ми розповімо вам про основні моменти, які варто врахувати при організації заходу, а також запропонуємо деякі цікаві ідеї для тематичних вечірок.

Привід для вечірки

Щоб зустрітися з добрими друзями, привід не потрібен. З ними приємно випити філіжанку кави в кафе, сходити в кіно або просто прогулятися містом. А от для організації веселого свята зазвичай все ж таки потрібна поважна подія.



Ідеї тематичних вечірок

Тематичні вечори можна влаштовувати з нагоди наступних подій:

  • День народження;
  • дівич-вечір;
  • парубоча вечірка;
  • народження дитини (Baby Shower);
  • Хелловін;
  • випускний;
  • Новий рік тощо.

Влаштувати веселе свято для друзів можна з приводу покупки нової машини, квартири, на честь отримання диплома, закінчення школи, університету або з нагоди отримання нової роботи, посади чи звання. Загалом, приводів для веселощів хоч греблю гати, а щоб свято пройшло максимально весело і незабутньо, потрібно ретельно підібрати тематику вечірки.

Ідеї ​​тематичних вечірок

Є універсальні ідеї для тематичних вечірок які підходять для будь-яких свят. Пропонуємо до вашої уваги ТОП-5 найцікавіших тем для костюмованих вечірок:

  • Мафія. Якщо у вас з друзями тісний зв'язок і ви не просто компанія, а справжня банда, то ця тема свята саме для вас. Місце проведення можна оформити у стилі підпільного казино, де збираються небезпечні гангстери. Жінки мають бути одягнені в ретро-вбрання, а чоловіки в суворі костюми. Запах сигар, рулетка, кістки, елітний алкоголь – це те, з чим асоціюється життя справжніх мафіозі. Як розважальну програму гостям можна запропонувати гру в покер або влаштувати змагання зі стрільби по мішенях. "Стріляти" можна дротиками по надувних кульках або м'ячиками по перевернутим стаканчикам.
  • Супергерої. Ідеї ​​для костюма на вечірку кіногероїв можна черпати з фільмів Marvel та DC. Місце проведення можна прикрасити яскравими кінопостерами. А в якості розваги на вечірку у супергеройському стилі можна придумати квест, проходячи який гості зможуть виконати героїчну місію та знешкодити бомбу, яку сховав таємничий лиходій. Метою проходження квесту може також стати пошук вкраденого лиходієм подарунка.
  • Пірати. Морські подорожі, карти скарбів та скрині з золотом – це те, що привертає увагу до піратської тематики не лише дітей, а й дорослих. На дорослій вечірці можна влаштувати змагання з випивання рому на швидкість, за вмінням зав'язувати морські вузли, бої на шаблях та квест з пошуком скарбів. Щоб підтримати стиль тематичної вечірки достатньо по будинку розвісити тканинні полотна, що імітують вітрила, начепити канати, а гостям слід надіти трикутники, тільники, бандани та пов'язки на очі.

  • Тематична вечірка в піратському стилі

  • Октоберфест чи пивна вечірка. Це не просто спільне розпивання пива із друзями – це справжня подія! Гості мають бути одягнені в стилі німецького Октоберфесту, а всі напої мають подаватися виключно у великих пивних келихах. У меню такого свята можуть бути абсолютно будь-які закуски до пива – баварські ковбаски, курячі крильця, сухарики, горіхи та інші снеки. Розважати гостей можна бірпонгом та іншими алкогольними забавами.
  • Хоррор. Зі справжніми друзями нічого не страшно, але якщо ви з тих людей, хто любить полоскотати нерви, то організуйте вечірку в стилі улюблених жахів. Підійдуть будь-які ідеї для Хеллоуїн вечірки - вампіри, клоун з фільму “Воно”, зомбі апокаліпсис або бал Сатани. Вбратися для такого вечора можна в костюм привида, зомбі, скелета, перевертня або іншої нечисті. Місце проведення має бути прикрашене бутафорською павутиною, павуками, марлевими привидами, а для створення атмосфери жаху можна в гардеробній шафі сховати анатомічну модель скелета, яка падатиме на новоприбулих гостей.

Щоб витримати якнайдетальніше стиль тематичних вечірок, обов'язково оформіть належним чином запрошення, продумайте відповідний декор та сервірування столу.


Тематична хорор вечірка

У запрошеннях попередьте гостей про тему вечора, щоб вони вибрали відповідне вбрання. Ну і, звичайно ж, не забудьте про веселі розіграші та забави, які також повинні перегукуватися з обраною тематикою.

Ідеї ​​для вечірки у День народження

День народження – це те свято, яке завжди хочеться відзначити у колі найближчих друзів. Наголошуємо ми його щороку, тому потрібно мати у запасі різні варіанти святкування.

Пропонуємо вам ознайомитися з найцікавішими ідеями для вечірки на День народження:

  • Гавайська. Особливо такий варіант святкування колоритно виглядатиме в зимовий час. Для декору можна використовувати надувні пальми, картонні дошки для серфінгу та постери з острівними краєвидами. Гості мають бути одягнені в купальники, трав'яні спідниці, квітчасті сорочки та шорти. У якості веселощів можна влаштувати традиційну гавайську гру-танець лімбо, а пригощати гостей потрібно морем різнокольорових пляжних коктейлів, які можна подавати в кокосових горіхах.
  • Кольорова або однотонна. Якщо іменинник має улюблений колір, то його можна вибрати основною ідеєю для організації свята. Наприклад, це буде зелена. Він має бути у всьому – зелені скатертини, серветки, повітряні кульки, квіти, на столах максимальна кількість зелених фруктів та овочів. З напоїв можна подавати зелені коктейлі на основі тархуну, а алкогольні на основі абсенту або з додаванням ароматних зелених листочків м'яти. Якщо улюбленого кольору немає, то можна влаштувати райдужну вечірку, на якій повинні бути всі кольори веселки в оформленні, сервіруванні та вбраннях гостей.
  • Вечірка Оскар. Звісно ж, престижну кінопремію отримає цього дня іменинник, а його гості зможуть відчути себе справжніми селебріті. На вході в будинок обов'язково має бути розкладена червона килимова доріжка, а гостей мають зустрічати невгамовні папараці. Жінки повинні бути в розкішних вечірніх вбраннях, а чоловіки в костюмах. Море шампанського, світло софітів, спалахи фотоапаратів – це має супроводжувати гостей упродовж усього вечора. Як розвагу можна влаштувати смішні кінопроби, запропонувати гостям зіграти мініатюрні сценки, а наприкінці вечора вручити золоті статуетки у жартівливих номінаціях. Оскар чи Голлівуд – це ідеальні ідеї для домашньої вечірки на День Народження.
  • Грецька вечірка. Якщо іменинника приваблює історія Стародавньої Еллади, він любить витончений етнічний декор і хоче поринути в атмосферу божественного Олімпу, отже, ця святкова тематика саме для нього. Костюми для такого вечора досить прості – це тоги, туніки та сандалі. Таку вечірку можна влаштувати на пляжі або в сауні, куди доречно запрошувати близьких друзів. Можна запропонувати гостям одягнутися в когось із давньогрецьких богів та влаштувати змагання в ораторській майстерності. Пригощати гостей можна стравами середземноморської кухні, а фуршетний варіант святкового столу може складатися із легких закусок, фруктів та молодого вина. Саме такою була трапеза у давніх греків.
  • Свято капелюхів. Головна умова цієї вечірки – гості мають прийти у незвичайному капелюсі. Це може бути британський казанок, мексиканське сомбреро, пробковий шолом або самостійно зроблений головний убір з вуаллю, пір'ям та іншими елементами декору.


Тематична капелюшна вечірка

Яку б ідею для свого свята ви не обрали, у колі друзів воно буде безперечно веселим та безтурботним. А тематичні декорації, сплановане меню та підготовлені розваги допоможуть зробити вечірку ще й незабутньою.



Популярные статьи в блоге
1 2 3
Хіти продажів
введіть ваш
email