4party Магазин 4party — Все для праздника. Товароы для праздника и тематических вечеринок. Быстрая доставка, гарантия качества.
проспект 40-летия Октября (Голосеевский) 126, корпус 1 (044) 384-33-84 Украина Киев
(093) 662-77-94

(067) 350-55-33

(050) 135-51-29

(044) 384-33-84

254638 клієнтів купили товари

Крамниці

Графік

Телефони
Все для свята »Все про свята »Вбрання та образи на Хелловін для дітей

Вбрання та образи на Хелловін для дітей

(Голосів: 14, Рейтинг: 5)
12.09.2019

31 жовтня світ відзначає Хелловін або День усіх Святих. Містичне осіннє свято, яке у багатьох асоціюється зі світильниками-гарбузами, вершником без голови і моторошними історіями.

У Франції цього дня люди ретельно підбирають карнавальні костюми, вбираються в перевертнів, привидів, чаклунів і відьом. Адже можуть виграти приз за найкращий образ!

У нашій країні святкування Хелловін поки що не виражене настільки яскраво. Але ми пропонуємо змінити ставлення до цієї традиції і приділити трохи уваги саме цьому святу!

Для цього не обов'язково вирізати гарбуз, прикрашати оселю павутинням та змушувати дітей ходити до сусідів і вимагати "солодощі або гидоту".

Почніть із костюмів. Правильно підібране вбрання легко перенесе в атмосферу геловінського настрою. Наша стаття про те, як вбратися дітям. Ми розповімо про популярні образи, грим, зачіски, костюми та атрибутику до них.

Костюми для дітей на Хелловін


Діти люблять яскравість у всьому. Починаючи від кольору одягу, закінчуючи емоційними проявами. І кожен дитячий карнавальний костюм, який батьки шили до самого ранку, надовго залишається в пам'яті теплим спогадом!

Тому є сенс постаратися й організувати своїм чадам трохи магії на свято Геловіну!




Звісно, зовсім не обов'язково робити костюми своїми руками всю ніч: їх можна купити або взяти в оренду, а деякі варіанти досить прості в реалізації.

Тож, розглянемо деякі популярні образи для дівчаток, хлопчиків і малюків.


Наряди на Хелловін для дівчаток


Дівчатка з найменшого віку люблять вбиратися! Ми пропонуємо кілька цікавих ідей.


Образ маленької відьми


Популярний костюм серед маленьких модниць. Чому? Він зухвалий, стильний та нагадує дорослий. До того ж, нескладний у виконанні.

Знадобиться чорна сукня, капелюх-ковпак та мітла. А далі – варіації на тему! Ви можете експериментувати з тканиною, довжиною сукні, підкладками чи спідницями.

Вдалою ідеєю "розбавити" чорний колір, наприклад, додавши помаранчевого. З аксесуарів можна використовувати ніс-накладку, маленьких штучних жаб, змій та павуків для сукні, пояс, темні колготки.




Образ янголятка


Для милих і добрих дівчат можна підібрати ніжніший образ - янгола. Адже Хелловін — свято всіх святих, у тому числі світлих небесних створінь.

Знадобиться біла сукня, крильця та обруч-німб. Простору сукню можна обшити білим пухом внизу та на рукавах.

В якості аксесуару підійде штучна маленька арфа, чарівна паличка, білі колготки, стильне взуття, срібний пояс.

Образ принцеси


На Halloween для юних модниць є можливість перетворитися на свою улюблену принцесу з мультфільму чи казки.

Тут немає жодних конкретних рекомендацій, вислухайте фантазії доньки з приводу того, якого персонажа їй хотілося б переодягтися.

Можете вибрати хелловінські кольори - чорний, помаранчевий, коричневий та фіолетовий. Додати атрибутику: чарівну паличку, корону, маску чи віяло.

Образ кішечки


Перетворитися на кішечку хоча б на один вечір — приємно як для дорослих жінок, так і для маленьких дівчаток. Цей персонаж вражає своєю грацією, зухвалістю і одночасно - чарівністю.

Костюм кішки зробити дуже легко. Візьміть чорні лосини, чорний боді, додайте хвіст та вушка!

Можна купити "готове" котяче вбрання, наприклад, комбінезон з білими пухнастими "вставками" на животі та "лапках".

Вбрання дикої кішки приємне тим, що його можна модернізувати на свій смак. Наприклад, надіти спідницю-сітку фіолетового кольору, додати цей же колір на обруч-ушки та на очі в якості тіней.

Взуття підбирайте темне, а для ефектності можна нафарбувати нігті у чорний колір!




Наряди на Хелловін для хлопчиків


А тепер давайте розбиратися, що більше підійде хлопцям.


Образ пірата


Зухвалий, дикий і стильний — чому б не перетворитися на владику морів та океанів у ніч Хеллоуїна?

Знадобляться: темні штани, тільник або світла сорочка широкого крою, жилет із застібками, бандана або піратський капелюх.

Аксесуари до костюма: шабля, пояс, сережки у вухо, пов'язка на око або навіть штучний папуга.

Що старша дитина, то більше дрібних елементів можете додавати в образ.

Образ вампіра


Хеллоуїнська класика жанру: кровожерливість, містичність, страх. Вампіри часто лякають дітей, але водночас ваблять. Якщо вашому синові до душі вампіри, спробуйте це вбрання ідеально для Дня всіх Святих.

Костюм нескладно зробити своїми руками: чорні штани, біла сорочка та довгий чорний плащ. Можна використовувати як плащ довгий мамин кардиган! Також продаються готові вбрання.

З "вампірських" аксесуарів відмінно підійдуть: сірий або бордовий жилет, білі рукавички, червоний пояс і високий комір. Купуйте пластикові щелепи з іклами та навчіть дитину мисливському погляду!




Образ супергероя


Часто для школярів образи супергероїв є еталонними та надихаючими. Чому б не скористатися цим? Наприклад, перетворитися на Бетмена. Цей та інші костюми супергероїв можна придбати в інтернет-магазині 4party.

У костюм входить плащ із капюшоном-маскою, кофта з логотипом та темні штани на гумці.

Можна перетворитися також на Супермена, Людину-Павука або Капітана Америку.

Образ зомбі-мумії


Напевно, один із найпохмуріших, але цікавих образів, який скоріше підійде для апокаліпсису. Костюм бюджетний, але від цього не втрачає своєї ефектності. Знадобляться лише білі смужки будь-якої тканини. Підійдуть навіть еластичні чи медичні бинти.

Суть у тому, щоб обмотати тканиною все тіло та голову майбутнього зомбі. Батькам знадобиться трохи терпіння!

Мотайте щільно, але не дуже здавлюйте кінцівки та шию. Додайте ходу зомбі: злегка пригнуті коліна та лікті. І не забудьте грим!




Костюм для малюка


Якщо вашій дитині менше 8 років, або вона взагалі немовля, краще підбирати більш нейтральні костюми, без жахів та містики.

Для немовляти підійде перетворення в якусь миролюбну тварину. Нехай навіть це не зовсім буде пов'язане з Хелловін. М'який пухнастий костюм дракончика чи кішки – чудові варіанти!

Головне, щоб дитині було комфортно.

Грим та зачіски


Макіяж та зачіски лише додадуть “сили” для обраного вбрання. Тому вони мають значення.




Давайте розберемо на прикладах костюмів, що до чого підійде:

  • Для молодої відьмочки чудово підійде підвести очі темним олівцем, на щоки нанести імітацію сажі, а губи нафарбувати чорним; для образу ангела потрібно мінімум макіяжу: хіба що підрум'янити щічки. Волосся краще зібрати в хвіст або косу, щоб вони не заплуталися в обручі-німбі;

  • Принцесам нанесіть яскравий макіяж: підкресліть очі блискітками, нафарбуйте губи. Можна зробити тематичний грим під обраного персонажа;

  • для кішечки грим просто обов'язковий! Намалюйте малюку чорний трикутний носик, тонкі вуса, підрум'яніть щоки;

  • для піратів підійдуть намальовані вуса і маленька борідка, а також підведені чорним очі;

  • Для вампіра підійде бліда шкіра, обведені чорним кольором очі, імітація крові в куточках рота. Волосся можна укласти або "підняти" за допомогою спеціального гелю;

  • Для супергероїв важливий символізм, наприклад, можна намалювати логотип обраного супергероя на щоці;

  • зомбі обов'язково знадобиться грим для реалістичності образу. Суміш зеленої та білої аквафарби на обличчя та руки – чудовий варіант. Біля очей додайте темні кола. З зачіскою морочитися не доведеться, оскільки волосся буде приховане під тканиною. Але, навіть якщо й ні - можна просто розпатлати волосся.


Де придбати атрибутику?


Святкування Хеллоуїна – трохи екзотичний, але веселий захід. Для цього свята потрібні не лише тематичні костюми, а й інша атрибутика: для декорації приміщення, сервірування столу, аксесуарів до костюмів.

Всі складові Хеллоуїн зібрані в інтернет-магазині 4party! У нас є все необхідне:


Наші менеджери радо допоможуть вам замовити атрибутику індивідуально під свято.

У нашому магазині широкий вибір, приємні ціни та швидка доставка. Києвом — кур'єром, Україною — поштовими службами.

Придбати можна в один клік на сайті! Поспішайте, 31 жовтня незабаром!



Товари зі статті
Категорія: Дитячі костюми на Хелловін
Популярные статьи в блоге
1 2 3
Хіти продажів
введіть ваш
email