4party Магазин 4party — Все для праздника. Товароы для праздника и тематических вечеринок. Быстрая доставка, гарантия качества.
проспект 40-летия Октября (Голосеевский) 126, корпус 1 (044) 384-33-84 Украина Киев
(093) 662-77-94

(067) 350-55-33

(050) 135-51-29

(044) 384-33-84

254638 клієнтів купили товари

Крамниці

Графік

Телефони
Все для свята »Все про свята »Популярні тематики дитячих днів народження для хлопчиків та дівчаток

Популярні тематики дитячих днів народження для хлопчиків та дівчаток

(Голосів: 1, Рейтинг: 5)
27.10.2023

Організація дня народження для дітей – це захоплюючий і творчий процес. Готуючись до цієї події, батьки намагаються докласти максимум зусиль, щоб свято запам'яталося і гостям, і імениннику. Один із способів зробити свято особливим — вибрати популярну тему, яка відображає їхні інтереси та захоплює їхню уяву.

У цій статті ми розглянемо чотири популярні напрями для вечірок з нагоди Дня народження хлопчиків та дівчаток: сценарій Дня народження у стилі Бравл Старс, «Холодне серце», «Гаррі Поттер» та «Людина-павук». Ці теми створюють безліч можливостей для вибору прикрас, декору та святкових сувенірів, забезпечуючи незабутні враження для іменинника та його гостей.

День народження у стилі Холодне серце: варіант для юних принцес.

Фантастичний світ Frozen продовжує зачаровувати дитячі серця, що робить його популярним вибором для вечірок для кожного Дня народження будь-якої принцеси. Особливо популярні ці герої в зимову пору року, коли святкову атмосферу створює сама природа.


День народження у стилі Холодне серце

Інший важливий аспект, це те, що День народження в стилі Холодне серце вдома та своїми руками зробити зовсім не складно. Щоб створити свято у стилі Frozen, почніть із виготовлення запрошень за участю таких персонажів, як Ельза, Анна та Олаф. Прикрасьте зону вечірки мерехтливими синьо-білими прикрасами, сніжинками та гірляндами з бурульок.

Створіть фотозону з фонами та реквізитом на тему «Холодного серця», щоб гості могли зображати своїх улюблених персонажів. Таким реквізитом можуть слугувати перуки персонажів, чарівні палички, шалі та накидки, корони та тіари. Чудовим варіантом також буде сеанс співу під знакові пісні з фільму та ігри на тему «Холодного серця», такі як «Приколіть Олафу ніс» або «Холодне серце: полювання за скарбами».

Доповніть враження частуваннями у стилі Frozen, такими, як печиво у формі сніжинок та блакитний пунш. Це також відмінний варіант для костюмованої вечірки, оскільки в пунктах прокату безліч костюмів за заданою стилістикою, а кондитерські мають широкий вибір тортів на цю тему. Частування не складно приготувати і самим, роздрукувавши цукрову картинку на білий торт, покритий кремом.

Таке свято особливо успішно підійде для двох сестричок будь-якого віку, які зможуть зображати головних героїнь, але якщо ваша принцеса не має сестри, то можна запросити на цю роль кращу подругу. Дівчата обов'язково будуть у захваті.

Дитячий День народження Бравл Старс

Brawl Stars, популярна мобільна гра пропонує насичену подіями тему для незабутнього святкування Дня народження. Відмінний вибір для дітей різного віку та різностатевих компаній. Почніть із створення запрошень в стилі Brawl Stars, які будуть нагадувати інтерфейс гри або зображувати впізнаваних персонажів.


Дитячий День народження Бравл Старс

Прикрасьте зону вечірки яскравими прикрасами, у тому числі банерами з ілюстраціями персонажів та повітряними кульками у кольорах гри. Фотозона в стилі Бравл Старс дозволить створити яскраві та цікаві фотографії, гості зможуть позувати з мініатюрами своїх улюблених персонажів. Сценарій дня народження у стилі Бравл Старс може включати заходи на свіжому повітрі, такі як перестрілки Nerf або дружній турнір з бійок.

Ви також можете організувати полювання на сміття на основі цілей гри, приховуючи підказки та скарби по всій території. Що стосується закусок, подавайте частування з назвами та дизайном у стилі гри, наприклад «Піца Power Cube» або «Кекси з дорогоцінним камінням». Торт для вечірки найкраще виготовити або купити з мастичними або пряниковими топперами, на яких зображені герої brawl stars. Приготуйте завчасно маленькі тематичні фігурки для гри дітям. Знайти чи замовити їх можна у будь-якому великому місті.

Тематичне свято у тематиці фільму Гаррі Поттер

Чарівний світ Гаррі Поттера є захоплюючою темою, яка сподобається, як хлопчикам, так і дівчаткам. Крім того, багато дорослих фанатіють від цієї франшизи, і ви можете зробити справді цікавий День народження не лише для дітей, а й для всіх гостей:

  • Почніть із розсилки запрошень, створених у стилі зарахування до Гоґвортсу, з восковою печаткою.
  • Перетворіть зону вечірки на простір, натхненний магією, за допомогою таких прикрас, як воскові та електронні свічки, банери та пляшки з зіллями.

Оформлення Гаррі Поттер може включати найрізноманітніші деталі: чарівні капелюхи та мантії, палички, котли, ліхтарі та гасові лампи, зображення дивовижних тварин та звірів, магічні книги.


Тематичне свято у тематиці фільму Гаррі Поттер

Сценарій свята можна прив'язати як загалом до історії, так і взяти за основу один із фільмів. Залежно від віку дітей, свято може бути як максимально барвистим, так і з відтінками жаху.

  • Організуйте церемонію сортування, щоб розподілити гостей по їхніх гуртожитках у Гоґвортсі, а також такі заходи, як майстер-класи з виготовлення чарівних паличок, або гру в квідич (адаптовану до місця проведення вечірки).
  • Ви також можете організувати “Урок зілля”, де гості зможуть створювати свої власні чарівні суміші з барвистих інгредієнтів.
  • Подавайте тематичні частування, такі як келихи з вершковим пивом, шоколадні жаби та кекси у вигляді відьомських казанів.
  • Запропонуйте гостям прийти в костюмах своїх улюблених персонажів з франшизи про Гаррі Поттера, щоб отримати по-справжньому захоплюючий досвід.
  • Варіантів торта у цій стилістиці безліч. Один із найпростіших у той же час цікавих варіантів – це репліка торта, який подарував Геґрід Гаррі у першій частині. Він є максимально простим у виконанні, крім того, на ньому можна написати ім'я іменинника.

Оформлення Гаррі Поттер перетворять будь-яке свято на чарівну та захоплюючу пригоду.

Дитяче свято у стилі Людина-павук

Для шанувальників супергероїв Marvel вечірка у стилі Людини-павука напевно, стане хітом.


Дитяче свято у стилі Людина-павук

День народження в стилі Людини павука своїми руками досить просто організувати:

  • Розішліть запрошення у вигляді павутини із зображенням культового символу та кольорів Людини-павука.
  • Прикрасьте зону вечірки червоними та синіми стрічками, повітряними кулями та плакатами із зображенням Людини-павука.
  • Оформлення Дня народження в стилі Людина павук може бути як лаконічне, так і масштабне, - дітям воно сподобається у будь-якому разі.
  • Створіть фотобудку у стилі Людини-павука з реквізитом, наприклад, масками та павутиною, щоб гості могли позувати та робити пам’ятні фото.
  • Сплануйте тренувальні заходи супергероїв, наприклад, пройдіть смугу перешкод, де діти зможуть перевірити свою спритність та силу.
  • Подавайте закуски на тему супергероїв, такі як "Павучі солодощі" та "Пунш зеленого гобліна".

Плануючи День народження у стилі супергероїв, сценарій можна створювати як на базі конкретного коміксу чи мультфільму/фільму, так і використовуючи всі улюблені твори, - вечірка від цього лише виграє. Подумайте про те, щоб зробити торт або кекси в стилі Людини-павука центральним елементом десертного столу. Якщо можливо, найміть аніматорів у костюмах улюблених героїв франшизи, які б зненацька з'явилися на святі та провели б для дітей розважальні конкурси та заходи.

За допомогою популярних тем для вечірки з нагоди Дня народження ви можете створити незабутнє свято як для хлопчиків, так і для дівчаток. Будь то казкова Країна Чудес, битва Brawl Stars, пригоди Гаррі Поттера або феєрія супергероїв Marvel — Людини-павука, ці теми пропонують нескінченні можливості для декору, занять та творчих ігор. Не забудьте адаптувати вечірку до віку та переваг дитини, і відобразити чарівні моменти на великій кількості фотографій. Вдалого планування вечірки!



Популярные статьи в блоге
1 2 3
Хіти продажів
введіть ваш
email