4party Магазин 4party — Все для праздника. Товароы для праздника и тематических вечеринок. Быстрая доставка, гарантия качества.
проспект 40-летия Октября (Голосеевский) 126, корпус 1 (044) 384-33-84 Украина Киев
(093) 662-77-94

(067) 350-55-33

(050) 135-51-29

(044) 384-33-84

254638 клієнтів купили товари

Крамниці

Графік

Телефони
Все для свята »Все про свята »Топ-8 конкурсів для мексиканської вечірки

Топ-8 конкурсів для мексиканської вечірки

(Голосів: 12, Рейтинг: 5)
17.04.2015

Топ-8 конкурсів для мексиканської вечірки - фото 1 | 4Party

Амігос чекають розваг, тож не будемо нервувати наших гостей, а то хто знає, що спаде на думку цим гарячим латиносам.

Розважити гостей допоможуть конкурси для мексиканської вечірки, а підняти настрій – виграні у змаганнях призи.

Конкурс "Кактус" для мексиканської вечірки

Реквізит: огірки (стільки, скільки учасників), зубочистки.

Викликається кілька добровольців. Кожному видається по великому свіжому огірку та пару десятків зубочисток. Учасники повинні вставити зубочистки в огірок, зробивши з нього кактус. Хто впорається швидше, або чий кактус найгарніший, той отримує маленький приз.

Другий етап конкурсу – зняти колючки з кактусу, тобто витягнути зубочистки. Але робити це потрібно лише зубами. Найшвидший отримує приз.

Мексиканський конкурс “Abrasador Macho”

Реквізит: порізані на кружечки лимони на тарілках.

Викликаються добровольці. Перед кожним знаходиться тарілка із десятьма лимонними кільцями. Учасники повинні взяти одного лимонного шматочка до рота і, не ковтаючи, вимовити: "Abrasador Macho" (Абрасадор мачо - пекучий мачо). Потім до першої скибочки лимона потрібно додати до рота другу і знову сказати: “Abrasador Macho”. Кількість лимонних скибок, які треба тримати у роті не ковтаючи, зростає після кожної успішної фрази. Обмеження часу – 1 хвилина. У кого на тарілці залишиться найменше лимонних кілець, той перемагає.

“Врятуйте боби” - веселий конкурс для мексиканської паті.

Передісторія: мексиканці з'їли абсолютно всі наявні запаси, навіть посадити тепер нічого. У Сполучених Штатах є чарівне насіння, що дає багатий урожай бобів. Тепер перед  кабальєрос стоїть завдання переправити боби в Мексику. 
Реквізит: 4 ємності для бобів (дві порожні, а у двох - по 50 бобів), 100 одноразових ложок, 4 стільці (на двох табличка Мексика та на двох США). 
Декорації: на двох стільцях (США 1 та США 2) стоять банки з бобами, поруч - ложки. На однаковій відстані від них (виходячи з 1 метра на кожного учасника в команді) стоять стільці (Мексика 1 та Мексика 2) з порожніми ємностями, які переправлятимуть боби. 

Правила конкурсу: учасники діляться на дві рівні команди, вишиковуються в ланцюжки від стільців США до стільців Мексика. Гравці повинні, використовуючи лише ложки (не торкаючись руками бобів та ємностей) передати ланцюжком боби із США до Мексики. Обмеження у часі – 1 хвилина. Команда, яка транспортувала більшу кількість бобів, виграє. Ура! Мексику врятовано!

Конкурс “Влучні мексиканці”.

 Реквізит: сомбреро, гральні карти, монети, квасоля (сира).

На підлогу кладеться перегорнуте сомбреро на відстані не менше 1,5 м від учасників. Сомбреро краще  підібрати  різного  діаметра, щоб ускладнити завдання. Кожен гравець отримує набір предметів: 3 гральні карти, 3 монети та 3 квасолини. Добровольці по черзі кидають по одному предмету у сомбреро. За кожне точне влучання учасник отримує один переможний бал, який записується на його рахунок. У результаті найвлучніший отримує приз.


Топ-8 конкурсів для мексиканської вечірки - фото 2 | 4Party


Пекучий конкурс "Мачо Начос"

Реквізит: 2 миски з гострим соусом, 2 упаковки чіпсів (бажано з паприкою).

Учасників ділимо на дві рівні команди. Перший учасник - "їдок" - повинен стояти зі складеними за спиною руками перед мискою з начос (чіпсами). Стоячий за ним гравець є «руками» свого попереднього партнера. За командою "Старт!" «руки» повинні годувати начосами із соусом «їдця». Потім "годуючий" стає "їдоком", а перший "їдок" біжить в кінець шеренги. Перша команда, яка з'їсть всі чіпси зі своєї миски - перемагає.

Конкурс для спритних та кмітливих - "Мексиканський кухар"

 Реквізит: суха квасоля, ємності для квасолі (по дві на учасника), пінцет (щипці).

Перед кожним учасником ставлять дві глибокі тарілки: одну порожню, в іншій - суха квасоля. Гравці повинні якнайшвидше перекласти квасолю з однієї ємності в іншу, не чіпаючи продукт руками, а використовуючи тільки пінцет.  Перемагає найшвидший.


Топ-8 конкурсів для мексиканської вечірки - фото 3 | 4Party


“Мексиканські стрічки” - жвава розвага для мексиканської вечірки у великій компанії.

Реквізит: стрічки завдовжки 20-30 см (стільки ж, скільки гостей). Одна третина стрічок – червона, інша третина – біла, ще третина – зелена (кольори мексиканського прапора).

Трьом добровольцям видаються стрічки певного кольору. За командою гравці починають пов'язувати зап'ястя гостей стрічками. Якщо "жертва" вже "мічена" супротивником, то свою смужку тканини чіпляти не можна. Отже, діяти потрібно швидко, щоб встигнути помітити своїми стрічками якнайбільше гостей. Конкурс триває, доки у когось не закінчиться реквізит, або у всіх гостей вже будуть пов'язані стрічки. Хто зав'язав більше стрічок свого кольору, той переможець.

Конкурс "Танець із сомбреро"

Реквізит: сомбреро, музика, перець чилі.

Усі бажаючі стають у коло. Поки музика грає - учасники надягають на голову один одному сомбреро. При цьому дозволяється надягати навіть по декілька капелюхів на гравця. Той, на кому буде мексиканський головний убір у момент зупинки мелодії (хто не встигне надягнути свій капелюх іншому і при цьому не дати одягнути натомість сомбреро собі), буде змушений з'їсти гострий перчик чилі. Ця пряність хоч і пекуча, проте дуже корисна :)



Категорія: Мексиканська вечірка
Популярные статьи в блоге
1 2 3
Хіти продажів
введіть ваш
email